Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Ευχές σε όλους

Την σημερινή ημέρα που αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ημέρες για την Ορθοδοξία και το Έθνος μας, ελπίζω να σας βρίσκει όλους με τις οικόγενειές σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε όμορφα μέρη.
Ας εκμετταλευτούμε αυτές τις ημέρες ανάπαυσης και γιορτής για να έρθουμε πιο κοντά στους δικούς μας ανθρώπους, αλλά και για να τιμήσουμε την Θεοτόκο.
Πολλές ευχές σε όλους!


ένας Έλληνας πολίτης

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Αγανάκτησε το Μαρούσι με τους ισλαμιστές

Ευτυχώς υπάρχουν και εστίες αντίστασης σε αυτή την χώρα. Λίγες μέρες μετά την άθλια απόφαση της κυβέρνησης να μετατρέψει το κέντρο της Αθήνας σε άντρο ισλαμικού φονταμενταλισμού, έρχεται ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης να πει το μεγάλο "Όχι". Αναλογιζόμενος προφανώς τι θα σήμαινε η υπερσυγκέντρωση λαθρομεταναστών, αρνήθηκε την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για το... Ραμαζάνι. Ας συγκρίνουμε εδώ την εντελώς αντίθετη στάση του Καμίνη που για την άλλη θρησκευτική... κατάνυξη, είχε παραχωρήσει πλατείες και δημόσιους χώρους.



Η δημοτική αρχή στάθηκε αυτή την φορά στο ύψος των περιστάσεων, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα σε όσους προσπαθούν δια της πλαγίας να συμφιλιώσουν τους Έλληνες με την εικόνα των φανατικών ισλαμιστών, της μπούρκας, της καταπάτησης των ανθρώπινων δικαιωμάτων, και του εξευτελισμού της γυναίκας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τον χαρακτήρα του ισλάμ και τι πρεσβεύει ενάντια σε όσους θεωρεί "γκιαούρηδες". Δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια από τότε που τα ζήσαμε στο πετσί μας, και οι λιγοστοί Έλληνες στην Κωνσταντινούπολη εξακολουθούν να υπόκεινται την καταπίεση. Δεν μιλάμε φυσικά για σεβασμό των δικών τους θρησκευτικών πεποιθήσεων, που στο κάτω- κάτω της γραφής δικαιούνται μιας και γεννήθηκαν εκεί από αιώνες, αυτά ούτε για αστείο. Οπότε γιατί εμείς θα πρέπει να υποκύπτουμε στις απαιτήσεις των λαθρομεταναστών για παραχώρηση δημοσίων κτιρίων που οικοδομήθηκαν με το υστέρημα των Ελλήνων; Όταν είναι φανερό ότι ο σκοπός τους είναι να κάνουν επίδειξη δύναμης παρουσιάζοντας ένα κατάμεστο στάδιο, ώστε να εντυπωσιάσουν και να προσηλυτίσουν.
Πολύ καλά έπραξε λοιπόν ο δήμαρχος και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους. Οι ισλαμιστές δεν έχουν καμία δουλειά στα δημόσια κτίρια αυτής της χώρας να κηρύττουν το θρησκευτικό τους μίσος.

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Εν μέσω καλοκαιριού προχωράει η ισλαμοποίηση!

Η κυβέρνηση συνεχίζει απτόητη το ανθελληνικό της έργο. Εκμεταλλευόμενη τις διακοπές του Αυγούστου με τον περισσότερο κόσμο να απουσιάζει προωθεί τα σχέδια ενίσχυσης των λαθρομεταναστών και ριζικής ισλαμοποίησης της Αθήνας.
Επαναφέρει ξανά την τροπολογία για την ανέγερση τζαμιού στον Βοτανικό στο νομοσχέδιο για την ρύθμιση των... αυθαιρέτων! Μέσα στις πολλές αυθαιρεσίες που θα νομιμοποιηθούν, θα προστεθεί μία ακόμη, η σοβαρότερη καθώς στρέφεται εναντίων των Ελλήνων, της Ορθοδοξίας μας και των ιδανικών της Φυλής. Η αυθαιρεσία της ανέγερσης ενός ισλαμιστικού τεμένους στην καρδιά της πόλης. Ενός κέντρου όπου θα κηρύσσεται το θρησκευτικό μίσος και η μισαλλοδοξία και μάλιστα από μουλάδες δημόσιους υπαλλήλους!



Θα πληρώνουμε δηλαδή αυτούς που θα στρέφονται εναντίων μας με τα γνωστά κηρύγματα μίσους και θα αναθρέφονται οι μελλοντικοί εγκληματίες και βιαστές λαθροόρκ.
Εάν αυτό δεν αποτελεί το απόλυτο ξεπούλημα και εθνική προδοσία δεν γνωρίζω τι άλλο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως τέτοιο.
Οι προθέσεις αυτής της ξεπουλημένης κυβέρνησης είναι γνωστές και προφανείς σε όλους. Όσους νόμους και λαθραίες τροπολογίες κι αν ψηφίσουν όμως, θα ακυρωθούν στην πράξη. Δεν θα επιτρέψουν οι Έλληνες να πραγματοποιηθεί αυτή η έσχατη προσβολή. Όταν η Αγιά Σοφιά έχει μετατραπεί σε τζαμί με αισχρές επεμβάσεις που αλλοιώνουν βάναυσα την αισθητική της, όταν οι Θεολογικές σχολές στην Χάλκη παραμένουν κλειστές, δεν είναι δυνατόν εμείς να υποκύπτουμε στις απαιτήσεις των ισλαμιστών. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει τέμενος υπέρ των ίδιων που κατέστρεψαν τον Ελληνικό Πολιτισμό, μετατρέποντας τον Παρθενώνα σε τεκέ και αποθήκη πυρομαχικών.
Η Ελλάδα ήταν και θα παραμείνει Ορθόδοξη.

ένας Έλληνας πολίτης

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Φακέλωμα και αποχαύνωση

Όσο περνάει ο καιρός και τα προβλήματα μεγαλώνουν, η κυβέρνηση καταφεύγει σε κινήσεις που αποκαλύπτουν την πραγματική της φύση. Πρόκειται για μια κυβέρνηση προδοτική και άκρως ενάντια στην ελευθερία. Η πιο πρόσφατη κίνηση αφορά δυο φαινομενικά ασύνδετα πράγματα, που στην πραγματικότητα όμως σχετίζονται. Πρόκειται για την απόφαση αποποινικοποίησης της χρήσης ναρκωτικών και την υποχρεωτική πιστοποίηση των διαχειριστών ιστολογίων.
Με το πρώτο μέτρο η κυβέρνηση ακολουθώντας τις προσταγές τις θολοκουλτούρας, στοχεύει στην αύξηση της κατανάλωσης ναρκωτικών με διπλό στόχο: Αφενός να αδρανοποιήσει την νεολαία που είναι το πιο δυναμικό κομμάτι του Έθνους και το πιο επικίνδυνο για την ανατροπή του σημερινού άθλιου κατεστημένου, και αφετέρου να αυξήσει το μαύρο χρήμα από το ναρκεμπόριο που θα διοχευτευθεί στην οικονομία αφού από πουθενά αλλού δεν μπορεί να υπάρξει ρευστότητα στην αγορά.


Το δεύτερο μέτρο στοχεύει στον απόλυτο έλεγχο της πληροφόρησης από την κυβέρνηση και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ που την στηρίζουν. Δεν θα υπάρχει πλεον η δυνατότητα σχολιασμού της επικαιρότητας και των κυβερνητικών αποφάσεων χωρίς την δαμόκλειο σπάθη της αγωγής και του δικαστικής εμπλοκής. Για την κυβέρνηση όσοι γράφουμε blogs είμαστε κουκουλοφόροι! Στην αδιαφορία της να πιάσει τους πραγματικούς κουκουλοφόρους που καταστρέφουν περιουσίες, η κυβέρνηση στρέφεται εναντίων όσων επιμένουν να γράφουν την άποψή τους στηλιτεύοντας τα κακώς κείμενα.
Τα δύο αυτά μέτρα συνδυάζονται με σκοπό από την μια να κρατήσουν τους νέους σε πλήρη χαύνωση και αδράνεια, και από την άλλη να επιτύχουν σιγή ασυρμάτου σε όσες φωνές δεν βρίσκονται στα άθλια μισθολόγια της μίζας και της διαπλοκής των εργολάβων-εκδοτών.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Έγινε η αρχή, καιρός να τελειώσουμε με τις καταλήψεις.

Η Αθήνα ως γνωστόν, εκτός από τα πολλά προβλήματα που έχει στο κέντρο διαθέτει και μια ακόμη ανοιχτή πληγή: τις καταλήψεις. Εκτός από την υπερσυγκέντρωση παράνομων λαθρομεταναστών, το παρεμπόριο που πνίγει τα μικρά καταστήματα, την ρύπανση κλπ που υποβαθμίζουν τη ζωή των Ελλήνων του κέντρου, υπάρχουν εδώ και 20 χρόνια περίπου μια σειρά κτιρίων που έχουν καταληφθεί από διάφορα υποκείμενα για δική τους εκμετάλλευση. Τα κτίρια αυτά είναι απροσπέλαστα για όποιον πολίτη δεν ανήκει στην συνομοταξία των άπλυτων και φυσικά έχουν παρατηρηθεί σε αυτά πλήθος παράνομων πράξεων σε αυτά. Από την αποθήκευση κλοπιμαίων, την στέγαση εγκληματιών και άλλων φυγόδικων, ως την παραγωγή  και κατανάλωση ναρκωτικών.
Τα κτίρια αυτά χρησιμεύουν επίσης και ως άντρα από τα οποία εξαπολύονται επιθέσεις εναντίων κατοίκων και αστυνομικών, είναι χώροι όπου παρασκευάζονται βόμβες μολότοφ και άλλα εκρηκτικά και γενικά σχεδιάζονται έκνομες πράξεις που τίθενται σε εφαρμογή κατά την διάρκεια διαδηλώσεων στο κέντρο. Για τους λαθρομετανάστες αποτελούν σημείο αναφοράς από το οποίο μπορούν ανενόχλητοι να εξορμούν και να αποθηκεύουν το παράνομο εμπόρευμά τους, και να κρύβονται όταν διαπράττουν βιασμούς και άλλα αδικήματα.

Η ευθύνη του κράτους που έχει αφήσει αυτή την κατάσταση να κακοφορμίσει είναι φυσικά τεράστια, όχι μόνο λόγω των συνεχών εγκλημάτων που διαπράττονται μέσα στα κτίρια αυτά, αλλά και γιατί αποτελούν δημόσια περιουσία. Δημόσια περιουσία που αντί να αξιοποιείται προς όφελος του κοινωνικού΄συνόλου, έχει πέσει στα χέρια συμμοριών αναρχοάπλυτων που τα χρησιμοποιούν ακριβώς ενάντια στην κοινωνία.
Συνεπώς η είδηση ότι την περασμένη Παρασκευή μια από τις καταλήψεις αυτές εκκενώθηκε μετά από επιχείρηση της αστυνομίας, είναι ιδιαίτερα θετική. Αρκεί να μην αποτελέσει μεμονωμένο γεγονός αλλά την αρχή για να σπάσει το απόστημα των καταλήψεων. Η πολιτεία δεν μπορεί να χρονοτριβεί άλλο πλέον ειδικά όταν είναι εις γνώση της ποια είναι τα υπό κατάληψη κτίρια, σύμφωνα με απάντηση του υπουργού κ. Παπουτσή σε ερώτηση των κ. Πλεύρη και Γεωργιάδη.
Δεν είναι πλέον ανεκτό, σε μια εποχή που οι Έλληνες κάνουν αιματηρές περικοπές και υφίστανται δραματικές απώλειες στο εισόδημά τους, το Ελληνικό Δημόσιο να αφήνει την περιουσία του στα χέρια εγκληματιών αντικοινωνικών υποκειμένων που την χρησιμοποιούν για να εξυπηρετήσουν παράνομες δραστηριότητες και ύποπτους σκοπούς.


Καιρός να μπει ένα τέλος σε αυτό το χάλι.

ένας Έλληνας πολίτης