Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Χριστός Ανέστη!

Αν και κινδυνεύω να θεωρηθώ κοινότοπος θέλω να ευχηθώ σε όλους τους αναγνώστες του ιστολογίου Χρόνια Πολλά!
Είθε το μήνυμα της Αναστάσεως Του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού να φωτίσει τις καρδίες, και να μας γεμίσει με χαρά και αυτοπεποίηθηση.
Στους δύσκολους καιρούς το παράδειγμα Του αποτελεί αχτίδα φωτός και ζωογώνος ελπίδα.
Ας αντλήσουμε δύναμη από τα διδάγματά Του, αψηφώντας τους σύγχρονους Γραμματείς και Φαρισαίους που μας δυναστεύουν.


Χριστός Ανέστη!


ένας Έλληνας πολίτης

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Καμίνη πρόσεξε καλά: έχουμε Πάσχα και όχι Μπαϊράμ!

Ο κύριος Καμίνης ως γνωστόν, είναι ο άνθρωπος που σαν συνήγορος του πολίτη είχε εισηγηθεί την ελεύθερη είσοδο των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Αργότερα εξελέγη δήμαρχος Αθηναίων χάρις στις ψήφους των λαθρομεταναστών που πήραν παράνομα την Ελληνική ιθαγένεια. Και ως δήμαρχος Λαθρομεταναστών Αθηναίων συμπεριφέρεται ανάλογα. Αφού κρέμασε ανάποδα την Ελληνική Σημαία, τώρα αποφάσισε ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός του δήμου, δεν πρέπει να μεταδίδει τις Εκκλησιαστικές Λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας, αλλά και να μην εκφωνεί τις παραδοσιακές πασχαλινές ευχές, για να μην προσβάλλονται οι λαθρομετανάστες!

Εάν είναι ποτέ δυνατόν!

Το γεγονός αποτελεί μια εξωφρενική και παράνομη παρέμβαση στο πρόγραμμα του ραδιοσταθμού. Από που κι ως που δικαιούται ο δήμαρχος να υποδεικνύει στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς πως θα εκφράζονται από το μικρόφωνο; Βρισκόμαστε μπροστά σε κατάφωρη παραβίαση της ελευθερίας του λόγου, από κάποιον που καυχιέται ότι ήταν και "Συνήγορος του Πολίτη". Ποιανού πολίτη άραγε; Σίγουρα όχι του Έλληνα! Μάλλον του αλλογενούς, αλλόθρησκου πολίτη. Εκείνου που δεν εννοεί να καταλάβει ότι από την στιγμή που είναι φιλοξενούμενος σε αυτή την χώρα, πρέπει να ασπαστεί και να σέβεται τα ήθη και τις παραδόσεις της. Αλλά οι πολιτικοί μας ταγοί έχουν άλλα σχέδια. Θέλουν να γίνουμε χυλός στην κρεατομηχανή της παγκοσμιοποίησης. "Χριστός Ανέστη" και "Καλό Πάσχα" είναι φράσεις που τους προκαλούν ναυτία γιατί υπογραμμίζουν την Ελληνικότητα και την παράδοση γιαυτό θέλουν να τις εξαφανίσουν κάτω από ένα ξενέρωτο "Καλές γιορτές".
"Γιορτές" έτσι γενικά κι αόριστα, χωρίς σύνδεση με τον Χριστιανισμό που αποτελεί βασικό συστατικό του Γένους. Χωρίς αναφορά σε θυσίες, σε πάθη, σε Ανάσταση.
Απλά "γιορτές", ευκαιρία για λούφα, για "shopping", για καφέδες. Τέτοια οραματίζονται οι υπάλληλοι του ΔΝΤ και της Νέας Τάξης πραγμάτων.

Σε πείσμα των καιρών εμείς θα προσδοκούμε την Ανάσταση.


ένας Έλληνας πολίτης

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Πρόγραμμα επιμόρφωσης για την εγκληματικότητα στα σχολεία

«Δελτίο Τύπου: Το Υπουργείο Προστασίας του αριστερού Πολίτη και το Υπουργείο αντεθνικής Παιδείας ανακοινώνουν ότι θα ξεκινήσει σύντομα πρόγραμμα επιμόρφωσης για την εγκληματικότητα. Σε συνέχεια του "Οδηγού του πολίτη" που εκδόθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, θα αρχίσουν εκπαιδευτικά σεμινάρια σε όλα τα Ελληνικά σχολεία. Εξ' αιτίας της κατακόρυφης ανόδου της εγκληματικότητας κρίθηκε αναγκαία η ενημέρωση όλων των πολιτών για την όσο το δυνατό καλύτερη προσαρμογή τους στην νέα πραγματικότητα. Ξεκινώντας από τις μικρές ηλικίες, ώστε να γνωρίζουν οι αυριανοί πολίτες πως να συμπεριφερθούν στις συνθήκες της πολυπολιτισμικότητας. Πρωταρχικός στόχος είναι εκείνος της αποφυγής πρόκλησης προς τα ήθη και τα έθιμα των αλλοδαπών. Θα δοθούν οδηγίες στα παιδιά να μην φέρουν αντίρρηση και να μην εκφράζουν αντίθεση αλλά ούτε και απορία στις συνήθειες που είναι ξένες με την Ελληνική παράδοση. Προέχει η προσαρμογή των παιδιών στις νέες συνθήκες, και η αποφυγή δημιουργίας τριβών με τις ξένες κοινότητες.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο ρόλο και τη θέση της γυναίκας. Θα τονιστεί ότι καλό είναι να μην κυκλοφορεί μετά την δύση του ηλίου, και κατά τις πρωινές ώρες καλό θα είναι να συνοδεύεται πάντα από αρσενικό μέλος της οικογένειας της. Η χρήση μαντίλας ή μπούρκας δεν κρίνεται αναγκαία προς το παρόν, αλλά συνίσταται προαιρετικά σε περιοχές με έντονη ισλαμική παρουσία. Σε κάθε περίπτωση για την αποφυγή βιασμών ή/και ξυλοδαρμών οι γυναίκες θα πρέπει να αποφεύγουν την άμεση οπτική επαφή με αλλοδαπούς και να περπατάνε με σκυφτό το κεφάλι.
Θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο προφύλαξης σε περιπτώσεις ένοπλων συγκρούσεων μεταξύ συμμοριών, ώστε να περιοριστούν κατά το δυνατό τα αθώα θύματα, αν και είναι δεδομένο ότι δεν γίνεται να αποφευχθούν εντελώς. 
Στις περιπτώσεις ληστειών θα τονιστεί η ανάγκη αποφυγής οποιουδήποτε ηρωισμού. Τα παιδιά θα μάθουν να μην φέρουν αντίσταση στις απαιτήσεις των αλλοδαπών ληστών, και θα παραδίδουν αμέσως και χωρίς χρονοτριβή όσα χρήματα διαθέτουν.
Σε όσουν πέφτουν θύματα επιθέσεων θα τονίζεται η σημασία της ανεκτικότητας και της αποφυγής οποιουδήποτε "ρατσιστικού" χαρακτηρισμού. Ιδιαίτερο βάρος θα δωθεί στην κατανόηση. Για το σκοπό αυτό θα δώσει τις πολύτιμες συμβουλές του στα παιδιά ο Στέλιος Μάινας.
Ευελπιστούμε ότι με αυτό το φιλόδοξο πρόγραμμα επιμόρφωσης θα βοήθησουμε τα παιδιά, τους αυριανούς πολίτες, να μην δυσανασχετούν με την εγκληματικότητα που είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί.

Στόχος μας μια πολυπολιτισμική Ελλάδα!»

ένας Έλληνας πολίτης

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Πωλείται πατρίς

Είναι πλέον οριστικό. Ο Τζέφρυ και η συμμορία του από οσφυοκάμπτες και λακέδες μας έβγαλαν όλους στο πάγκο του χασάπη. Καμία παρέκκλιση από τις απαιτήσεις του ΔΝΤ. Όλα στο σφυρί για ένα κομμάτι ψωμί για να ξεπληρωθούν τα δάνεια που έγιναν μίζες και βιλάρες και καταθέσεις, της "ηρωικής" γενιάς του πολυτεχνείου. Γενιές Ελλήνων καταδικασμένες να ζουν σε καθεστώς υποτέλειας και μιζέριας γιατί τα αρπακτικά της πολιτικής δεν ήξεραν πότε να βάλουν φραγμό στη βουλιμία και τη σπατάλη. Εθνικός πλούτος ξεπουλημένος, Εθνική κυριαρχία ακρωτηριασμένη, Εθνική Υπερηφάνεια καταρρακωμένη. Όταν θα στριμώξουν κι άλλο τα πράγματα, δεν αποκλείεται να βγάλουν στο σφυρί και τα νησιά μας οι Εφιάλτες του Ελληνισμού.

Ξεκίνησε για το Έθνος η Εβδομάδα των Παθών. Μόνο που η διάρκειά της θα είναι πολύ μεγαλύτερη και απρόβλεπτη. Γραμματείς και Φαρισαίοι μαζί με τα τσιράκια τους τα λαθροόρκ έχουν αρχίσει την τελική επίθεση. Στο τέλος της ή θα μετατραπούμε σε προτεκτοράτο των τραπεζών, με τεράστια ανεργία χαμηλούς μισθούς και τεράστια αλλοδαπή εγκληματικότητα, ή θα απαλλαγούμε οριστικά από την φαυλοκρατία της μεταπολίτευσης.

Η ανάσταση θα έρθει μόνο όταν θα τους ξαποστείλουμε οριστικά όλους αυτούς.

ένας Έλληνας πολίτης

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Elementary my dear Watson!

Ο βραβευμένος με Νόμπελ James Watson προσκλήθηκε σε συνέδριο Ιατρικής Χημείας που οργάνωσε το Πανεπιστήμιο Πατρών, στις 14 Απριλίου. Εκεί θα μιλούσε για το πως η ανακάλυψη που έκανε, αυτή της διπλής έλικας του DNA, μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση των ασθενειών. 

Θεωρητικά.

Αντί αυτού βρέθηκε να απειλείται από κουκουλοφόρο αναρχοάπλυτο με παλούκι. Ένας 83χρονος επιστήμονας νομπελίστας ήρθε να μιλήσει σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο, και η υποδοχή του ήταν αντάξια της καλύτερης αριστερόστροφης παράδοσης. Γιατί είναι πλέον δεδομένο ότι για να προσκληθεί ο οποιοσδήποτε να μιλήσει σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο πρέπει να υπάρχει έγκριση των κουκουλοφόρων που το έχουν καταλάβει και μετατρέψει σε γιάφκα. Και αν κάνει το λάθος να πάει χωρίς έγκριση κινδυνεύει η ζωή και η σωματική ακεραιότητά του.

Οπότε στην εύλογη απορία που θα είχε χτες ο Watson, "γιατί έγινα στόχος επίθεσης, και κανένας δεν τιμωρήθηκε;" η απάντηση είναι απλή: Εδώ έχουμε πανεπιστημιακό άσυλο (ανιάτων) που σημαίνει ότι οι αριστεροί κουκουλοφόροι μπουκάρουν και κάνουν ότι θέλουν, προπηλακίζουν και κανείς δεν παρεμβαίνει, γιατί αυτό είναι "ελευθερία διακίνησης ιδεών"!!!

Elementary my dear Watson, elementary.


ένας Έλληνας πολίτης

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Η οικονομική υποδούλωση της Ελλάδας σε 4 απλά βήματα

Κάποτε οι χώρες καταλαμβάνονταν με τα όπλα και με πολέμους. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει, είναι προτιμότερη η κατάκτηση με οικονομικά μέσα. Είναι περισσότερο "επικοινωνιακή" και πιο αποτελεσματική σε σχέση με την μέθοδο της εισβολής. Πρώτοι διδάξαντες οι αμερικάνοι που μετά τον Β ΠΠ επέκριναν την κυριαρχία τους με τα οικονομικά προτεκτοράτα που εγκατέστησαν ανά τον κόσμο. Τώρα αποφάσισε φαίνεται και η Γερμανία να τους μοιάσει. Με όχημα την ΕΕ και το ευρώ έχει μπει σε εφαρμογή το σχέδιο υποδούλωσης της πατρίδας για τα επόμενα 100 χρόνια.

Ας δούμε τις βασικές αρχές της οικονομικής υποδούλωσης:
1) Καταργούνται κάθε είδους δασμοί και φόροι που προστατεύουν την Εθνική παραγωγή. Αποτέλεσμα: Τα Ελληνικά προϊόντα δεν είναι πλέον ελκυστικά, γιατί τα εισαγόμενα έχουν πλέον πολύ χαμηλότερη τιμή. Ο παραγωγικός ιστός της χώρας που είναι η ραχοκοκκαλιά της οικονομίας, αποσυντίθεται.
2) Η απώλεια εσόδων που προκαλείται από την διάλυση της παραγωγής αντικαθίσταται από τα "Κοινοτικά Πακέτα Στήριξης". Ουσιαστικά οι πλούσιες χώρες του βορρά επιδοτούν την Ελλάδα με χρήματα. Ξέρουν πολύ καλά ότι αυτά τα χρήματα θα τα πάρουν πίσω στο πολλαπλάσιο γιατί θα χρησιμοποιηθούν για να αγοραστούν τα προϊόντα που εξάγουν. Έτσι εξασφαλίζουν ανάπτυξη και αύξηση της απασχόλησης για τις πλούσιες χώρες, ενώ η Ελλάδα μετατρέπεται σε επαίτη των επιδοτήσεων.
3) Με ρατσιστικές πολιτικές (συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ) της Ε.Ε., η Ελλάδα μετατρέπεται σε χώρο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών. Με αυτό τον τρόπο οι πλούσιες χώρες του βορρά πετυχαίνουν έτσι διπλό στόχο: απαλλάσσονται από τους ανεπιθύμητους, τους οποίους φορτώνουν σε μας, και ταυτόχρονα μεταθέτουν το κόστος φύλαξης των συνόρων και διαχείρισης στην Ελλάδα.
4) Αφαιρείται η δυνατότητα άσκησης δημοσιονομικής πολιτικής. Το μεγαλύτερο κόλπο, η μεγαλύτερη απάτη στην οποία πέσαμε θύματα συλλογικά, είναι η αντικατάσταση της Δραχμής με το Ευρώ. Στα χρόνια της οικονομικής ανάπτυξης η υιοθέτηση του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος φάνταζε σαν εκπλήρωση των υποσχέσεων του "εκσυγχρονισμού". Στην πραγματικότητα ήταν το τελικό στάδιο στην οικονομική υποδούλωση. Τώρα πλέον χωρίς παραγωγική βάση, με οικονομία βασιζόμενη αποκλειστικά σε επιδοτήσεις, και χωρίς δυνατότητα παρέμβασης στην νομισματική πολιτική, η παράδοση στην υπερχρέωση ήταν απλά θέμα χρόνου. Και πράγματι, έχοντας πρόσβαση σε δανεισμό με πολύ χαμηλά επιτόκια (χάρις στην είσοδο στην ΟΝΕ) και με τα ελλείμματα να αυξάνονται συνεχώς λόγω του ελλείμματος που δημιουργούν οι καλπάζουσες εισαγωγές, αυτή η πολιτική ακολουθήθηκε με κλειστά μάτια, από όλες τις κυβερνήσεις. Η οικονομία μπήκε στον "αυτόματο πιλότο", εισαγωγές, ελλείμματα, δανεισμός. Φαύλος κύκλος, που όσο η παγκόσμια οικονομία βρισκόταν σε ανάπτυξη, κρυβόταν επιμελώς σε συνδυασμό και με τα μαγειρεμένα στοιχεία.
Με την πρώτη κρίση, ολόκληρο το κατασκεύασμα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.
Ήταν η στιγμή που τα γεράκια περίμεναν. Όρμησαν πάνω στην Ελλάδα για να πάρουν όλα όσα τους ενδιαφέρουν με αντάλλαγμα... την μη χρεωκοπία της χώρας! Πράγμα που είναι φυσικά αστείο, γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει στην πραγματικότητα είναι να αποφύγουν την χρεωκοπία των δικών τους τραπεζών που έχουν εκτεθεί στα Ελληνικά ομόλογα. Χάρις στην πουλημένη κυβέρνηση και τα πρόθυμα παπαγαλάκια της, έχουν καταφέρει να περάσουν την γραμμή ότι η διάσωση των ξένων τραπεζών είναι η διάσωση της Ελλάδας!
Ενώ στην πραγματικότητα έχουν για άλλη μια φορά μονά-ζυγά δικά τους. Μας δανείζουν από την μία για να τα πάρουν πίσω από την άλλη, και μάλιστα με τόκο. Και ταυτόχρονα επιβάλλουν νέους σκληρότατους όρους που μειώνουν την Εθνική Κυριαρχία, ενώ ταυτόχρονα μας υποχρεώνουν να ξεπουλήσουμε τον όποιον Εθνικό πλούτο έχει απομείνει.
Οδεύουμε έτσι ολοταχώς για μια Ελλάδα-προτεκτοράτο, χωρίς Εθνική κυριαρχία, χωρίς Εθνικό πλούτο, χωρίς δυνατότητα λήψης αποφάσεων πέραν αυτών που έρχονται έτοιμες από  το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα. Το πειραματόζωο της Νέας Τάξης, που οι πολίτες μετατρέπονται σε κολίγους που δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί χωρίς να διαμαρτύρονται γιατί οι λαθρομετανάστες καραδοκούν να κάνουν την ίδια δουλεία με λιγότερα.

Θα τους σταματήσουμε;

ένας Έλληνας πολίτης

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Μετά τον Αγ. Παντελεήμονα, και οι κάτοικοι του Μουσείου λένε όχι στην εγκληματικότητα

Φαίνεται πως άλλη μια εστία αντίστασης στον οδοστρωτήρα της "πολυ-πολιτισμικότητας" προστίθεται στην πολύπαθη Αθήνα. Μετά τον Άγιο Παντελεήμονα και τις ηρωικές προσπάθειες των κατοίκων του, και η περιοχή του Μουσείου οργανώνεται και λέει ένα δυναμικό "Όχι!" στην λαίλαπα της εγκληματικότητας που φέρνει η υπερσυγκέντρωση των λαθρομεταναστών.
Ενάντια στην αδιαφορία και την αδράνεια της πολιτείας, οι κάτοικοι δημιούργησαν μια Επιτροπή Κατοίκων, ώστε να εκφράσουν την απογοήτευση και την πικρία τους ενάντια στην εγκληματικότητα, την ανασφάλεια, τα ναρκωτικά και την πορνεία των λαθροεποίκων στην γειτονιά τους.
Για το σκοπό αυτό, και για να ευαισθητοποιήσουν τους αρμόδιους, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 9 Απριλίου στην γωνία των οδών Φυλής και Ηπείρου. Η συγκέντρωση είχε επιτυχία και αμέσως φάνηκε ότι ο σκοπός της ήταν απόλυτα δικαιολογημένος: πολύ σύντομα οι λαθρομετανάστες που λυμαίνονται την περιοχή, εντελώς αναίτια επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους πολίτες. Χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία για να αποφευχθούν τα χειρότερα.


Φάνηκε δηλαδή για μία ακόμη φορά πόσο έχει επιδεινωθεί η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας: Οι κάτοικοι δεν μπορούν να διεκδικήσουν το αυτονόητο δικαίωμα σε μια ασφαλή και ειρηνική ζωή, και γίνονται αμέσως στόχος προπηλακισμών και βιαιοτήτων από τους λαθραίους που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή τους.
Ως πότε;

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Αφροδίτη αλ Σαλέχ: από τις απειλές στις νουθεσίες

Θέλετε να μάθετε τα πάντα για τους λαθραίους; Θέλετε να γνωρίσετε τι σας περιμένει σε λίγο καιρό; Θέλετε δικαιολόγηση των εγκλημάτων που διαπράττονται από λαθρομετανάστες;
Τότε δεν έχετε παρά να παραστείτε κι εσείς στην μοναδική εκδήλωση "forum για την Ελλάδα", που μας συστήνεται σαν "Κίνημα Θετικού Πολιτικού Ακτιβισμού". Σωστά διαβάσατε! Δεν είναι πλάκα! Μάλλον κάποιος από το μάρκετινγκ έμπλεξε την Αμίτα με την Ντορίτα και προέκυψε αυτό το ευφάνταστο (!) σλόγκαν. Ναι, γιατί το "forum" υπάγεται στο νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Είναι το νεοφιλελεύθερο "think tank", που οργανώνει εκδηλώσεις κατά τα αμερικάνικα πρότυπα που τόσο αγαπάει η κόρη του Μητσοτάκη.
Και επειδή ως γνωστόν η διαπλοκή αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό του πολιτικού συστήματος, στην εκδήλωση θα μιλήσουν και νεοδημοκράτες και πασόκοι. (Πρέπει να καλλιεργούνται οι σχέσεις για να υπάρχει η στήριξη όταν είναι απαραίτητο...)
Έτσι η Ντόρα οργανώνει εκδήλωση την Δευτέρα 11Απριλίου στις 7 το βράδυ στο ξενοδοχείο "Imperial" (πλ. Καραϊσκάκη) για την λαθρομετανάστευση, και καλεί να μιλήσει σ' αυτήν την... Αφροδίτη αλ Σαλέχ!

Έχουμε δηλαδή μπροστά μας άλλη μια χαρακτηριστική περίπτωση εξωραϊσμού της λαθροεποίκισης από τα διαπλεκόμενα κομματόσκυλα της χρεωκοπίας και του ΔΝΤ.
Με την καθοριστική συμβολή της "Αφροδίτης του Βούγια" που θα επιστρατεύσει τα επιχειρήματα της "πολιτικής ορθότητας". Το πρώην γυμνόστηθο μοντέλο, νυν προστατευόμενη του Βούγια, που βρίζει κάθε τι Ελληνικό, και είχε σημαντικό μερίδιο ευθύνης στη αισχρή νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών της Υπατίας, θα μας μιλήσει για τα καλά της... λαθρομετανάστευσης.


Είναι η ίδια που πριν λίγες ημέρες δήλωνε ότι θα καεί η Αθήνα εάν δεν ικανοποιούνταν οι απαιτήσεις των λαθρομεταναστών, συμβάλλοντας έτσι στο κλίμα εκβιασμού. Τώρα που ο στόχος της επετεύχθη, έρχεται να μας πείσει για τα καλά της λάθρο-εισβολής!


Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Δεν παίζουμε με την σημαία!

Εδώ και κάποιες ημέρες κυκλοφορεί στο Ίντερνετ ένα τρισάθλιο βιντεακι που εξυβριζει τα εθνικά μας σύμβολα. Πρωταγωνιστεί σε αυτό ο "κουλτουριάρης" τραγουδιστής Μουζουράκης, που θεώρησε πολυ καλή ιδέα να εκφράσει τον ανθελληνισμό του μέσα από αυτό, βρίζοντας και λοιδορώντας την Σημαία Το βίντεο δεν είναι καινούριο, είχε ανεβεί στο protagon.gr του δημοσιοκάφρου-ταβερνιάρη Θεοδωράκη το 2009, αλλά πρόσφατα αναζωπυρωθηκε το ενδιαφέρον γιαυτό. Ο λόγος μπορεί να είναι ότι πολλοί Έλληνες έχουν αγανακτήσει από το γεγονός ότι οσοι προβαίνουν σε κατάπτυστες ανθελληνικές ενέργειες κυκλοφορούν ελεύθεροι και κανένας εισαγγελέας δεν παρεμβαίνει.
Και πως να μην αγανακτεί κανείς όταν, από την μια οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού σώματος υποβάλλονται σε δίκη επειδή φώναξαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 συνθήματα πατριωτικά. Ενώ από την άλλη, τα διάφορα "μουζουράκια" κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ερώτημα είναι: το αδίκημα της προσβολής Εθνικών Συμβόλων δεν στοιχειοθετείται στην περίπτωση αυτή; Δεν έχουμε ξεκάθαρη περίπτωση βεβήλωσης της Σημαίας;
Τελικά η αυστηρότητα της δικαιοσύνης εξαντλείται μόνο πάνω στους άντρες των Ο.Υ.Κ.;! Εάν είναι δυνατόν! Να σέρνονται στα δικαστήρια οι υπερασπιστές των συνόρων και του Έθνους, και να αλωνίζουν ανενόχλητοι οι εθνομηδενιστές θολοαρουραίοι, μαζί με τους φίλους τους λαθρομετανάστες. Μόνο αυτοί έχουν ασυλία στην Ελλάδα. Όχι μόνο στα πανεπιστήμια (που τα έχουν μετατρέψει σε κανονικές γιάφκες...) αλλά παντού, και στα δικαστήρια, και στις τηλεοράσεις κλπ.

Το εν λόγω βίντεο είναι το παρακάτω:
(συνίσταται να το παρακολουθήσετε μόνο αν έχετε πολύ γερά νεύρα...)


Ευτυχώς κάποιοι Έλληνες με μνήμη και με ευαισθησίες για όσους έπεσαν νεκροί για αυτή τη Σημαία, είχαν μια διαφορετική άποψη από την κρατούσα του εθνομηδενισμού. Συνάντησαν τον Μουζουράκη και τον... "συμβούλεψαν" φιλικά... Μετά από αυτό έδειξε να αντιλαμβάνεται ότι τα Εθνικά Σύμβολα δεν μπορούν  να αποτελούν αντικείμενο της "λάιφσταϊλ" υποκουλτούρας που προωθεί ο ίδιος και οι όμοιοι του. Το βίντεο κατέβηκε από το site με συνοπτικές διαδικασίες. Ευτυχώς πρόλαβε να αποθηκευτεί ώστε να υπάρχει το τεκμήριο της προδοσίας.
Το σημαντικό στην υπόθεση είναι ότι ανακόπηκε ένα ενδεχόμενο κύμα μιμητισμού από επίδοξα "μουζουράκια" που θα σκέφτονταν να κάνουν ανάλογα βιντεάκια χλευασμού της Σημαίας. Φαίνεται λοιπόν πως όταν τα επίσημα όργανα αδιαφορούν για την Πατρίδα, κάποιοι ψυχωμένοι Πατριώτες αναλαμβάνουν να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους. 

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Στέλιος Μάινας - Νίκος Κούνδουρος, η θολοκουλτούρα ξαναχτυπά.

Έχετε πέσει θύματα ληστείας, ξυλοδαρμού ή βιασμού, από λαθρομετανάστες;

Η μόνη περίπτωση να έχετε κάποια ηθική συμπαράσταση είναι μία: Πρέπει να δηλώσετε υποταγή στους θύτες σας! Να υποκλιθείτε στο μεγαλείο τους! Να εκφράσετε απεριόριστο θαυμασμό στον πολιτισμό και την κουλτούρα που φέρνουν στη χώρα μας! Και φυσικά να δείξετε κατανόηση για τα όποια εγκλήματα διέπραξαν με την υπόμνηση ότι εμείς τους σπρώξαμε σε αυτά, και άρα εμείς οι ίδιοι φταίμε!

Σας φαίνονται παράλογα όλα τα παραπάνω;

Κακώς. Γιατί είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει στην περίπτωση του Στέλιου Μάινα και του Νίκου Κούνδουρου. Και οι δύο πέσαν θύματα λαθρομεταναστών (πρωτότυπο ε;), ο πρώτος στο δρόμο, ο δεύτερος μέσα στο σπίτι του και μάλιστα κατέληξε στο νοσοκομείο με κίνδυνο θανάτου. Η διαφορά είναι ότι για την αριστεροκρατούμενη ενημέρωση που μονοπωλεί κανάλια και εφημερίδες, ο πρώτος δέχτηκε πολλά μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης. Φυσικά τα μηνύματα αυτά είχαν και το απαραίτητο περιτύλιγμα στήριξης της πολυ-πολιτισμικότητας και των αλλοδαπών εποίκων. Η στάση του ηθοποιού να δικαιολογήσει τους εγκληματίες, εκτιμήθηκε δεόντως και προβλήθηκε ως η μόνη ενδεδειγμένη αντίδραση από όλους μας. Η ομοβροντία των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης είχε ένα συγκεκριμένο στόχο: Όποιος δεν υποκύπτει στις "θεωρίες" της θολοκουλτούρας εκμηδενίζεται. Φάνηκε άλλωστε αυτό από την αντιμετώπιση που είχαν όσοι λίγοι τόλμησαν να αρθρώσουν δύο λέξεις καταδίκης των εγκληματιών: αμέσως τους κόλλησαν την ταμπέλα του φασίστα!



Αντίθετα στην περίπτωση του Νίκου Κούνδουρου, ό οποίος έτυχε πολύ αγριότερης επίθεσης, το θέμα κυριολεκτικά θάφτηκε. Όταν στην συνέχεια το θύμα είχε το σθένος να δηλώσει σε συνέντευξη του τα αυτονόητα, ότι δηλαδή έχουμε υπερβεί κάθε όριο αριθμού λαθρομεταναστών και ότι κύριος βιοπορισμός τους είναι το έγκλημα, χάλασε η σούπα του εθνομηδενισμού. Το θέμα θάφτηκε στις εσωτερικές σελίδες με τίτλο παραπλανητικό και άσχετο, και οι αντιδράσεις ήταν φυσικά όλες εναντίων του σκηνοθέτη. Με λίγα λόγια, το θύμα "δεν δικαιούται δια να ομιλεί"! Η μόνη φωνή που πρέπει να ακούγεται είναι εκείνη της οσφυοκαμψίας και του ενδοτισμού στην λαθροεποίκιση.

ένας Έλληνας πολίτης

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ξεφτίλας το ανάγνωσμα


Η ταπείνωση που έχουμε υποστεί σαν Έθνος και σαν Κράτος από την υπόθεση των "300" λαθρομεταναστών δεν έχει τέλος. Χθες δημοσιεύθηκε η υπουργική απόφαση για την χορήγηση ταξιδιωτικών αδειών στους λαθραίους της "Υπατίας". Συνεχίζεται δηλαδή η καταστρατήγηση των νομών και η προνομιακή μεταχείριση σε παράνομους. Με την απόφαση μπορούν πλέον οι λάθρο να κάνουν τα ταξιδάκια τους ανενόχλητοι κάνοντας εξαγωγή το συνάλλαγμα που απέκτησαν στην Ελλάδα χωρίς φυσικά να πληρώνουν φόρους. Σε περίπτωση όμως που υπάρξει έστω και η παραμικρή υπόνοια εφαρμογής του νόμου, θα τρέξουν όλοι οι εθνομηδενιστές να τους προσφέρουν υποστήριξη!
Και το ερώτημα φυσικά παραμένει: αυτή ήταν η μέγιστη προτεραιότητα του υπουργού σαν υπεύθυνου για την δημόσια τάξη; Να οργανώνει ταξιδάκια αναψυχής για λαθρομετανάστες; Δεν υπάρχουν άλλες πολύ σοβαρότερες εκκρεμότητες; Με τους Έλληνες απεργούς πείνας στην Καβάλα τι έγινε; Ενδιαφέρθηκε καθόλου ο κ. Παπουτσής; 



Η κυβέρνηση παίζει με την φωτιά. Αγνοεί επιδεικτικά τις ανάγκες των Ελλήνων και υποκύπτει ανερυθρίαστα στις απαιτήσεις παράνομων λαθρομεταναστών και των καθοδηγητών τους. 

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Η λύση για την έξοδο απ'την κρίση: Εξαγωγές!

Η κατάσταση στην οικονομία χειροτερεύει συνεχώς, παρά τις περί αντιθέτου δηλώσεις της κυβέρνησης. Τα ελλείμματα αυξάνονται αντί να μειώνονται και τα έσοδα υστερούν κατά πολύ των προβλέψεων, παρά την απίστευτη αύξηση της φορολογίας. Βέβαια όλα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά, από την στιγμή που η οικονομία βρίσκεται σε τεράστια ύφεση. Χρειάζεται να έχουμε ανάπτυξη ώστε να υπάρχει ελπίδα να βελτιωθεί η κατάσταση. Και ένας από τους τρόπους να την πετύχουμε είναι η αύξηση των εξαγωγών. Το ερώτημα βέβαια είναι: τι να εξάγουμε, αφού οι φαύλες κυβερνήσεις της "μεταπολίτευσης" ξήλωσαν κάθε βιομηχανική παραγωγή;

Υπάρχει όμως και κάτι που αφθονεί στη χώρα μας: Λαθρομετανάστες!!!

Έχουμε τόσους πολλούς που είναι κρίμα να τους κρατάμε όλους εμείς! Πρέπει να τους προωθήσουμε και στους άλλους ευρωπαίους εταίρους μας. Φυσικά εκείνοι δεν θα τους θέλουν (κορόιδα είναι;), όμως η πρόσφατη περίπτωση λαθρομεταναστών που ανακαλύφθηκαν στην Ηγουμενίτσα κρυμμένοι κάτω από τσουβάλια πατάτες, είναι μια πολύ καλή ιδέα. Μπορούμε να οργανώσουμε εξαγωγικές αποστολές λαθραίων πακέτο με οπωροκηπευτικά και άλλα προϊόντα... Πως ακριβώς θα γίνει αυτό; Εδώ είναι καθοριστική η συμβολή της αριστεράς. Με την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει στην διακίνηση λαθρομεταναστών, μπορεί να συμβάλει για μια φορά και σε κάτι εθνικά ωφέλιμο. Σε συνεργασία με τους ομοϊδεάτες τους στην Ευρώπη, μπορούν να οργανώσουν την διακίνηση σε πολλά κράτη. Οι αντίστοιχοι θολοκουλτουριάρηδες θα τους περιθάλψουν καταλλήλως... μην τους στερηθούν.
Άλλωστε αυτοί δεν λένε ότι οι λαθραίοι στην πραγματικότητα δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα, αλλά έχουν προορισμό άλλες χώρες; Ε, ας τους βοηθήσουν να πάνε εκεί που θέλουν μια ώρα αρχύτερα.
Έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

ένας Έλληνας πολίτης

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Εμπόριο οργάνων με κρατική βούλα!

Με νομοσχέδιο που παρουσιάστηκε πρόσφατα από το Υπουργείο Υγείας, προβλέπονται δυο σημαντικές αλλαγές σε ότι αφορά τις μεταμοσχεύσεις. Συγκεκριμένα η πρώτη αλλαγή επιτρέπει σε ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία να κάνουν μεταμοσχεύσεις. Και η δεύτερη αλλαγή είναι ότι στο εξής όλοι οι ενήλικες πολίτες θα θεωρούνται δότες, εκτός εάν δηλώσουν εγγράφως την αντίθεση τους!

Αυτά δυο στοιχεία είναι επικίνδυνα σε βαθμό υπερθετικό. Από την μια οι μεταμοσχεύσεις από ανιδιοτελής προσφορά στον συνάνθρωπο μετατρέπονται σε κανονικές "μπίζνες" όπου όλα πουλιόνται κι αγοράζονται. Από την άλλη μπορούμε όλοι να βρεθούμε να γίνουμε ανθρώπινα ανταλλακτικά επειδή δεν ολοκληρώσαμε ή αμελήσαμε, μια ακόμη γραφειοκρατική διαδικασία. Γιατί από εδώ και στο εξής ανατρέπονται όλα όσα ξέρουμε και ισχύουν. Θα πρέπει εμείς οι ίδιοι να προσκομίσουμε στον Ε.Ο.Μ. υπεύθυνη δήλωση αν δεν θέλουμε μετά το θάνατο μας να μας αφαιρεθούν τα όργανα μας. Αντί της δήλωσης ότι θέλουμε να μας αφαιρεθούν τα όργανα όπως ισχύει μέχρι τώρα, θα πρέπει να υποβληθούμε σε μια γραφειοκρατική διαδικασία (απαιτείται και γνήσιο υπογραφής!) για να μην γίνει αυτό.
Αλλά αυτό είναι το λιγότερο! Το πιο σημαντικό και ανησυχητικό είναι ο συνδυασμός της αναγκαστικής αφαίρεσης οργάνων μαζί με τον παράγοντα "χρήμα". Εδώ έχουμε να κάνουμε κυριολεκτικά με τον συνδυασμό που σκοτώνει!
Ας αναλογιστούμε όλοι το παρακάτω ώστε να αντιληφθούμε το μέγεθος της παγίδας που στήνεται ενάντια στη ζωή και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια:

Εάν κάποιος συγγενής σας ή στενός σας φίλος, βρισκόταν σε κώμα μετά από ατύχημα, θα θέλατε να του αφαιρεθεί άμεσα η υποβοήθηση ζωής, ώστε να μεταμοσχευθούν τα όργανά του, ενώ δεν έχει εκφράσει τέτοια επιθυμία;

Υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που ενώ ήταν σε κώμα, και μάλιστα για αρκετό καιρό, ξύπνησαν από αυτό, και διηγήθηκαν την ανατριχιαστική τους εμπειρία όταν άκουγαν τους γιατρούς να ζητούν να μεταμοσχευθούν τα όργανά τους αλλά δεν μπορούσαν να αντιδράσουν! 
Είναι ολοφάνερη η ανησυχητική τροπή που θα πάρουν τα πράγματα σε περίπτωση που ψηφιστεί αυτός ο νόμος. Με την είσοδο του παράγοντα "κέρδος" στην διαδικασία μεταμοσχεύσεων καθένας μας θα είναι ένα παχύ πορτοφόλι στα μάτια των αδίστακτων που θα διαφεντεύουν την εξαιρετικά προσοδοφόρο αγορά οργάνων που αναπόφευκτα θα δημιουργηθεί. Το κρίσιμο σημείο είναι ο χαρακτηρισμός του "κλινικά νεκρού". Το πότε χαρακτηρίζεται κάποιος "κλινικά νεκρός" αποτελεί αντικείμενο μεγάλης διαμάχης στην ιατρική κοινότητα.
Με τον νέο νόμο όταν κάποιος τραυματίας από τροχαίο ατύχημα (ας μην ξεχνάμε ότι στη χώρα μας έχουμε ιδιαίτερα υψηλό αριθμό τροχαίων...) θα μεταφέρεται στο νοσοκομείο θα υπάρχει ιδιαίτερη ευκολία αλλά και όφελος από τους γιατρούς να χαρακτηριστεί "κλινικά νεκρός", ώστε να αφαιρεθούν τα όργανά του. Στην δε περίπτωση που ο κάποιος έχει δηλώσει την άρνησή του να αφαιρεθούν τα όργανά του, είναι εξαιρετικά πιθανό να μην τύχει της εντατικής ιατρικής φροντίδας που απαιτείται, λόγω της απουσίας οικονομικού οφέλους.

Όλα αυτά είναι εξαιρετικά ανησυχητικά σημάδια μιας πορείας εγκαθίδρυσης μιας μορφής τυραννίας, από μια ελίτ που αδιαφορεί και ξεπουλάει ταυτόχρονα. Το νέο κρούσμα εναντίον του Έθνους είναι η καταρράκωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας με την κρατική απαλλοτρίωση του σώματος μας, ώστε να δοθεί βορά στους βαρόνους των μεταμοσχεύσεων που καραδοκούν.
Πρέπει να τους σταματήσουμε!

ένας Έλληνας πολίτης

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ένας μήνας χωρίς τους ήρωες της ΔΙΑΣ

Πέρασε ήδη ένας μήνας από την άνανδρη εν ψυχρώ δολοφονία των δύο Ηρώων της ομάδας ΔΙΑΣ από αλλοδαπούς κακοποιούς. Δυστυχώς οι κακοποιοί κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι, αλλά υπάρχουν θετικές ενδείξεις ότι στενεύει ο κύκλος γύρω τους. Η Αστυνομία έχει στα χέρια της γενετικό υλικό των δραστών, οπότε σύντομα θα συλληφθούν.


Οι δύο νέοι έπεσαν θύμα ενέδρας που έστησαν τα αδίστακτα ανθρωποειδή σε τέσσερις νέους αστυνομικούς που τιμούν καθημερινά την πατρίδα τους, δολοφονώντας τον Γιώργο Σκυλογιάννη και τον Γιάννη Ευαγγελινέλη. Δύο νέους ανθρώπους που πέρασαν δυσκολίες στην ζωή τους, αλλά δεν το έβαλαν κάτω. Δεν στράφηκαν στα ναρκωτικά, ούτε εντάχθηκαν στις ορδές των "μπαχαλάκηδων" που καταστρέφουν για να "αντισταθούν". Αλλά ακριβώς επειδή είχαν νοιώσει την ζωή στο πετσί τους, και δεν ήταν βολεμένα βουτυρόπαιδα των βορείων προαστίων, αποφάσισαν να συνεισφέρουν στο κοινό καλό. Και να στηρίξουν τον Έλληνα στο πιο δύσκολο πεδίο: εκείνο της καθημερινής μάχης με την παρανομία. Γιατί είναι πραγματικός πόλεμος αυτός που διεξάγεται καθημερινά στους δρόμους των Ελληνικών πόλεων. Από την μια η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, που τείνει πλέον να γίνει κανονική λαθροεποίκιση, έχει μετατρέψει γειτονιές σε άβατα γκέτο όπου δεν τολμάει να κυκλοφορήσει Έλληνας. Από την άλλη η ιδεολογική υποτέλεια του πολιτικού κόσμου στα αριστερίστικα φληναφήματα, έχει εκθρέψει κάθε είδους βία, ανομία, κατάλυση του δικαίου. Ξεκινώντας από τα πανεπιστήμια, που έχουν γίνει οχυρά λόγω του κατάπτυστου "ασύλου", ξεχύνονται οι κουκουλοφόροι της καταστροφής. Μόλις λίγες ημέρες πριν το τραγικό περιστατικό στον Ρέντη, ένας από αυτούς τους "αγωνιστές" είχε επιχειρήσει να κάψει ζωντανό έναν αστυνομικό στην πλατεία Συντάγματος. Κανείς δεν συγκινήθηκε. Είναι βλέπε "μη πολιτικά ορθό" να εφαρμόζονται οι νόμοι και να προστατεύεται η ζωή των ανδρών των σωμάτων ασφαλείας. Μέσα σε αυτό το κλίμα βρήκαν εύφορο έδαφος οι εισαγόμενοι κακοποιοί να εκτελέσουν τους δύο Ήρωες της ομάδας ΔΙΑΣ.
Μόνο που αυτή τη φορά η αντίδραση του κόσμου ήταν συγκινητική. Όλοι οι Έλληνες έδειξαν την συμπαράστασή τους σε εκείνους που καθημερινά δίνουν τη ζωή τους για να τους παρέχουν ασφάλεια. Έδειξαν ότι στέκονται δίπλα στον αστυνομικό που αγωνίζεται για εκείνους, ενάντια πολλές φορές σε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα που υποθάλπει την ανομία. Και ακούστηκαν και πολλές σωστές προτάσεις ώστε να αλλάξει το καθεστώς που κρατά δεμένα τα χέρια του αστυνομικού όταν πρέπει να δράσει ενάντια στους κάθε λογής παράνομους. Υπογραμμίστηκε η ανάγκη να αποκτήσουν καλύτερο εξοπλισμό ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις συνεχώς δυσκολότερες συνθήκες. Και τέθηκαν και ζητήματα καλύτερης συνεργασίας και συντονισμού στο εσωτερικό της Αστυνομίας.
Δυστυχώς έπρεπε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι, να χαθούν δύο ψυχές και να τραυματιστούν σοβαρά άλλοι δύο αστυνομικοί, για να γίνουν αυτά τα αυτονόητα. Έστω κι έτσι ας μην πάει χαμένη η θυσία των δύο νέων. Ας υπάρξει η αναγκαία σκλήρυνση στάσης απέναντι σε όσους δρουν στην ανομία.

Τους το οφείλουμε.

ένας Έλληνας πολίτης.


Υ.Γ. Έχουν προγραμματιστεί για τις 9 Απριλίου εκδηλώσεις μνήμης για τα 40, στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Όλοι εκεί!