Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Το αρχέτυπο της χρεωκοπημένης μεταπολίτευσης: Άκης Τσοχατζόπουλος


Τις τελευταίες ημέρες έχει επανέλθει στην επικαιρότητα το όνομα του Άκη Τσοχατζόπουλου. Αφού αποκαλύφθηκε ότι βρισκόταν ο ίδιος πίσω από την off shore στην οποία ανήκε το σπίτι του, τώρα η υπόθεση με τις επιβεβαιωμένες μίζες για τα υποβρύχια... σε ησυχία δεν τον αφήνουν τον άνθρωπο...
Αξίζει πάντως να ασχοληθούμε με το φαινόμενο "Τσοχατζόπουλος" γιατί συμπυκνώνει όλη τη βρώμα και την παρακμή της 37χρονης "μεταπολίτευσης". Στο πρόσωπο του Άκη συναντάμε όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά του πολιτικού "είδους" που ευδοκίμησε (ή μάλλον παρασίτησε...) τρώγοντας τις σάρκες της Ελλάδας και οδηγώντας την στην χρεωκοπία. Έχουμε λοιπόν:

-Αριβισμός/Κοινωνική Αναρρίχηση. 
Ο Άκης μεγαλώνει σε μικροαστική οικογένεια στην Θεσσαλονίκη του '50. Ο πατέρας του είναι οδηγός λεωφορείου, και ο ίδιος εργάζεται προκειμένου να βρει χρήματα για να σπουδάσει στην Γερμανία. Τα βιώματα αυτά παίζουν καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία, αφού είναι φανερό ότι ο Άκης κάνει ότι μπορεί για να διαγράψει το ταπεινό (για εκείνον) παρελθόν. Έτσι μόλις αρπάξει την εξουσία μεταμορφώνεται. Ο λαϊκός τύπος δίνει τη θέση του σε έναν βαρόνο που διάγει τρυφηλή ζωή τίγκα στις πολυτέλειες. Μεγάλη ζωή με τεράστια έξοδα που φορτώνονται στο δημόσιο ταμείο, δηλαδή στους τίμιους Έλληνες. Το αποκορύφωμα έρχεται το 2004 με τον δεύτερο του γάμο-υπερπαραγωγή στο Παρίσι που ξεπέρασε κάθε βλαχομπαρόκ φαντασίωση.
-Διαφθορά.
Ο Άκης υπήρξε υπουργός για 20 ολόκληρα χρόνια. Από το 1981 έως το 2004 με μια μικρή διακοπή το 1990-93, συμμετείχε σε όλες τις κυβερνήσεις. Ουσιαστικά το μόνο επάγγελμα που εξάσκησε είναι αυτό του "πολιτικού". Και εφόσον δεν προέρχεται από πλούσια οικογένεια, δεν δικαιολογείται με τίποτα η περιουσία που διαθέτει. Ακίνητα με θέα Ακρόπολη, βίλες με πισίνα κλπ, off shore εταιρίες, γεμάτοι τραπεζικοί λογαριασμοί... και όλα αυτά με την βουλευτική αποζημίωση; Προφανώς όχι! Ας είναι καλά οι φίλοι μας οι Γερμανοί.
-Αριστερίστικη Ρητορική.
Και ενώ ο Άκης πλουτίζει, στους λόγους του εμφανίζεται υπερασπιστής των φτωχών και αδυνάτων! Ένας άλλος τομέας στον οποίο ο Άκης δημιούργησε σχολή είναι εκείνος της Αριστερής Ρητορικής. Της κίβδηλης ιδεολογίας που χαϊδεύει τα αυτιά των πολλών ενώ ωφελεί μόνο τον ίδιο και τους αυλικούς του. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικά που μαστίζει το δημόσιο λόγο στην Ελλάδα. Δαιμονοποίηση του Πατριωτικού Αντιλόγου με τον χαρακτηρισμό του ως "φασιστικού" και ταυτόχρονα πλειοδοσία σε αριστερίστικες κορώνες χωρίς αντίκρυσμα για τους αποχαυνωμένους ψηφοφόρους. Με αυτό τον τρόπο περνάνε όλες οι αποφάσεις που λαμβάνονται στα ξένα κέντρα αποφάσεων ενώ ταυτόχρονα η προπαγάνδα και η λάσπη δουλεύουν για την δήθεν "σοσιαλιστική" κυβέρνηση που μέριμνα για το λαό. Και φυσικά οι σοσιαλΗστές λακέδες αρπάζουν ένα μεγάλο κομμάτι από την λεία που λέγεται Ελλάδα.
-Διαπλοκή
Το μόνο προσόν που διέθετε ο Άκης ήταν η προσωπική του φιλία με τον Αντρέα Παπανδρέου. Χάρις σε αυτήν και μόνο έγινε υπουργός και έφτασε να διεκδικήσει την πρωθυπουργία της χώρας το 1995, χάνοντας για ελάχιστες ψήφους. Δημιούργησε έτσι την άλλη Μεγάλη σχολή των διαπλεκόμενων που αδιαφορούν για την κοινωνία και το Έθνος αφού αντλούν την δύναμη τους Από τις πολιτικές λυκοφιλίες.

Όλα τα παραπάνω είναι τα χαρακτηριστικά που συναντάμε σε όλους τους πολιτικούς αστέρες που "διέπρεψαν" κατά την διάρκεια της "μεταπολίτευσης". Της λεγόμενης "γενιάς του πολυτεχνείου" που ανέλαβε την εξουσία δήθεν για να αλλάξει τη χώρα προς το καλύτερο, ενώ στην πραγματικότητα ενδιαφέρθηκε μόνο πως να λεηλατήσει το δημόσιο ταμείο. Χρησιμοποίησε την "προοδευτική" ρητορική για να αποκοιμίσει τις μάζες και να απονευρώσει τα γνήσια Εθνικά ανακλαστικά, δίνοντας γη και ύδωρ σε κάθε ξένο παράγοντα αρκεί να έπαιρνε τη μίζα του, πάντα για το... κόμμα βέβαια!

Αυτοί μας φέρανε την χρεωκοπία και την ταπεινωτική διεθνή επιτήρηση. Καιρός να τους ξαποστείλουμε όλους!

ένας Έλληνας πολίτης.



Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Όχι στην ποινικοποίηση του Πατριωτισμού!

Σημειώστε μια ημερομηνία: Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011. Εκείνη την ημέρα χρειάζονται την συμπαράσταση μας 39 Έλληνες. Τριανταεννιά Έλληνες Πατριώτες που υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις του Λιμενικού θα καθίσουν στο σκαμνί. Το έγκλημά τους; Όχι δεν βοήθησαν λαθρομετανάστες να καταλάβουν δημόσιο κτίριο. Ούτε τους οργάνωσαν και τους μετέφεραν παράνομα για να γλυτώσουν την απέλαση. 
Κανείς δεν διώκεται γι αυτά τα αδικήματα! Το έγκλημα τους είναι ότι έδειξαν δημόσια τον πατριωτισμό τους φωνάζοντας συνθήματα στην περσινή παρέλαση! Και αυτό είναι προφανώς κάτι που οι εθνομηδενιστές δεν μπορούν να αντέξουν και βρήκαν προσχήματα για να τους δικάσουν.

Οι γνωστοί μας ανησυχούντες μην τυχόν και χαθεί καμία βαρυσήμαντη λέξη από την σκοπιανή διάλεκτο, σκαρφίστηκαν μια αγωγή εναντίων των Ανδρών της Ο.Υ.Κ. γιατί τα συνθήματα ήταν λέει "ρατσιστικά". Η γνωστή καραμέλα της εθνοϊσοπέδωσης που δεν αντέχει καμία έκφραση Πατριωτισμού. Κάνουν πως αγνοούν οι γελοίοι ότι τα συνθήματα αυτά αποτελούν κομμάτι της εκπαίδευσης που έχουν στόχο να γαλβανίσουν την θέληση και να εξυψώσουν το ηθικό. Προφανώς θέλουν οι παρελάσεις να είναι αποστειρωμένες τελετές χωρίς πάθος, χωρίς συμπόρευση στρατού και Έθνους. Θέλουν να είναι ο Στρατός αποκομμένος από την κοινωνία - να μην αφουγκράζεται τις αγωνίες των Ελλήνων.
Ε, λοιπόν όχι κύριοι! Θέλουμε οι παρελάσεις να είναι ζωντανές εκδηλώσεις αγάπης στην Πατρίδα, και πίστης στα Ιδανικά του Έθνους. Να βλέπουμε τα στρατευμένα νιάτα να παρελαύνουν και να αποτελούν παράδειγμα για τα παιδιά με το παράστημά και τη θέλησή τους. Να γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση που οτιδήποτε πάει στραβά θα πέσουν στη μάχη και θα υπερασπιστούν τα όσια και τα ιερά. Ποιος θα τα κάνει αυτά; Εσείς; Οι θολοκουλτουριάρηδες του Κολωνακίου που το μόνο πρότυπο για την νεολαία θέλετε να είναι οι αναρχοάπλυτοι;

Όμως το καλύτερο απ' όλα είναι ότι όλη αυτή η δίκη είναι παράνομη! Δεν έχει το έννομο συμφέρον ο κ. Δημητράς να υποβάλλει αγωγές, καθώς όπως και ο ίδιος παραδέχεται στην μηνυτήρια αναφορά του, δεν ήταν παρών στην παρέλαση, αλλά πληροφορήθηκε τα συνθήματα από τις εφημερίδες. Δηλαδή οι κύριοι αυτοί την ημέρα της Εθνικής Επετείου της Επανάστασης, όχι μόνο προτίμησαν να την περάσουν αραχτοί σε κάποια καφετέρια, αλλά "θίχτηκαν" κιόλας από συνθήματα που δεν άκουσαν! Από τη μία δηλαδή απαξιώνουν την παρέλαση για την οποία κάποιοι προετοιμάζονται μέρες πριν, και δεν καταδέχονται να πατήσουν, αλλά ζητάνε και τα ρέστα επειδή δεν είναι της αρεσκείας τους τα συνθήματα που ακούστηκαν! Σαν να λέμε ότι καλείς κάποιον στη γιορτή σου, αυτός δεν έρχεται και μετά σου κρατάει και μούτρα... Δεν πάμε καθόλου καλά...

Δεν πρέπει να τους περάσει αυτή η προσπάθεια ποινικοποίησης του Πατριωτισμού. Ελπίζουμε η δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της και να απορρίψει αυτή την υπόθεση με συνοπτικές διαδικασίες. Άλλωστε το Σύνταγμα προβλέπει ότι η τήρησή του επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Το επαναλαμβάνω για όσους δεν κατάλαβαν... στον Πατριωτισμό των Ελλήνων.

ένας Έλληνας πολίτης


Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Το κατεστημένο θέλει να μας βάλει φίμωτρο!

Οι πανικόβλητοι τηλεδημοσιογράφοι μπροστά στην απαξίωση και την αποστροφή όλο και περισσότερων, προσπαθούν να κλείσουν οσα στόματα δεν υπακούν στις εντολές των εργολάβων-νταβατζήδων και του μεγάρου Μαξίμου.
Με αγωγές, ο σημιτοφύλακας Πρετεντέρης, οι κνίτες Τρέμη και Τσίμας, και το ρουσσοπουλάκι Καψής ζητάνε από το blog fimotro, 4.000.000 € (ολογράφως τέσσερα εκατομμύρια ευρώ)!!!


Δηλαδή οι πουλημένες φιλιππινέζες του Μπόμπολα, οι τσανακογλείφτες του εκάστοτε κυβερνητικού εκπροσώπου, που καλύπτουν καθημερινά τους υπεύθυνους για την χρεωκοπία πολιτικούς, θέλουν να εξοντώσουν κυριολεκτικά κάθε έναν που γράφει ελεύθερα και χωρίς κομματικές ή επιχειρηματικές δεσμεύσεις. Γιατί περί αυτού πρόκειται. Το fimotro είναι μόνο η αρχή, αυτές οι αγωγές στρέφονται εναντίον όλων των Ελλήνων μπλόγκερς. Πρόκειται για μια κίνηση εκφοβισμού και εκβιασμού αντάξια των καλύτερων μαφιόζικων μεθόδων. Οι εργολάβοι της κυβερνητικής προπαγάνδας, δεν θέλουν να ακούγεται καμία άλλη άποψη πέραν της γνωστής φιλομνημονιακής δωσιλογικής και εθνοπροδοτικής που κάθε μέρα μας φλομώνουν από τα κανάλια που λειτουργούν παράνομα ολα αυτά τα χρόνια χωρίς να πληρώνουν φόρους.
Η συμπαράσταση απέναντι σε αυτή την αισχρή μαφιόζικη επίθεση από τα διαπλεκόμενα γιουσουφάκια ενάντια στην Ελευθερία του Λόγου, είναι δεδομένη και απεριόριστη.
Η υποστήριξη στους διωκόμενους από την φιλοκυβερνητική μαφία, μπλόγκερς είναι αδιαπραγμάτευτη. Δεν θα υποκύψουμε σε απειλές και εκβιασμούς!

ένας Έλληνας πολίτης

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

"Υπατία": Έστω και τώρα ας παρέμβει ένας Εισαγγελέας!

Η ιδιοκτήτρια του μεγάρου "Υπατία" κατήγγειλε ότι από το κτίριο εκλάπησαν διάφορα κειμήλια και άλλα τιμαλφή. Ως εδώ καμία έκπληξη, και ούτε μας απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα. Αφού η κ. Κωνσταντακάτου έβαλε σε ακίνητο ιδιοκτησίας της, τους λαθραίους, λογικό επακόλουθο ήταν να συμπεριφερθούν όπως συνηθίζουν...

Το ζήτημα που προκύπτει, και είναι μείζονος σημασίας, είναι η αποκάλυψη που έκανε η ιδιοκτήτρια, ότι κατά την διάρκεια της παραμονής των "απεργών πείνας" ήταν σε λειτουργία οι βιντεοκάμερες στο εσωτερικό του κτιρίου και έχει στην κατοχή της το οπτικό υλικό.
Αυτό είναι σημαντικό στοιχείο που πρέπει να ερευνηθεί ταχύτατα από κάποιον εισαγγελέα με κάποιες ελάχιστες Πατριωτικές ανησυχίες. Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι οι "απεργοί πείνας", μόνο απεργία δεν έκαναν...
Από τη μία έχουμε τους ξέφρενους πανηγυρισμούς όταν η ξεπουλημένη κυβέρνηση υποχώρησε στον εκβιασμό, που μόνο κάποιους που κάνανε 40 ημέρες απεργία πείνας δεν θυμίζανε.
Και από την άλλη υπάρχει και η μαρτυρία της επιμελήτριας της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ελπίς, Βασιλικής Παπαλημναίου που εξέτασε τους λαθρομετανάστες, και δήλωσαν ότι βάση των αποτελεσμάτων δεν προέκυψε ότι είχαν στερηθεί τροφή!


Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, είναι επιτακτική η ανάγκη να παρέμβει ένας εισαγγελέας, ώστε να εξεταστεί το οπτικό υλικό από την παραμονή των λαθρομεταναστών εκεί. Τότε θα αποκαλυφθεί το μέγεθος της απάτης και του εκβιασμού που έγινε σε βάρος των Ελλήνων. Έστω και τώρα δεν είναι αργά για να απαγγελθούν κατηγορίες, και να πάνε κάποιοι φυλακή. Φυσικά οι όποιες συμφωνίες θα ακυρωθούν αφού θα είναι το αποτέλεσμα εξαπάτησης!


ένας Έλληνας πολίτης

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΣΚΑΪ 1821, έργο ανιστόρητων ή κάτι άλλο;


Ο τηλεοπτικός σταθμός "ΣΚΑΪ" μας "σερβίρισε" επ'ευκαιρία των 190 ετών από την Επανάσταση, ένα "ιστορικό" ντοκιμαντέρ που ασχολείται με όσα έγιναν τότε. Οι αντιδράσεις που ακολούθησαν την προβολή του πρώτου επεισοδίου, αλλά και οι "πλακίτσες" του Τατσόπουλου, υπήρξαν έντονες και απόλυτα δικαιολογημένες. Δεν υπάρχει λόγος να αναπαράγαγω εδώ όσα εξωφρενικά είδαμε και ακούσαμε από τις τηλεοράσεις. Εκείνο που πιστεύω πρέπει να υπογραμμιστεί, είναι ότι κατά την γνώμη μου, δεν έχουμε να κάνουμε με το έργο μιας ομάδας "ανιστόρητων" ή "άσχετων" με το θέμα ανθρώπων, που αποφάσισαν να ασχοληθούν με την Επανάσταση του 1821.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια σαφή και πολύ καλά δομημένη προσπάθεια αλλαγής της ιστορικής αντίληψης του παρελθόντος. Μιας προσπάθειας που την έχουμε δει από καιρό εν δράση  με το ρεπούσοβιβλίο κλπ. Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που δεν είναι καθόλου "άσχετοι", έχουν τις πλάτες του ΕΛΙΑΜΕΠ, της Εθνικής Τράπεζας, του Αλαφούζου κλπ. Η χρηματοδότηση τους είναι απρόσκοπτη και πλουσιοπάροχη, ακόμα και σε καιρούς κρίσης... (ή ίσως εξαιτίας της κρίσης...)
Η στόχευση της προσπάθειας αυτής περί αλλαγής της πρόσφατης ιστορίας, είναι η διατήρηση του υπάρχοντος status quo από την κομματική και επιχειρηματική ελίτ της μεταπολίτευσης. Η χρεοκοπημένη, ξεπουλημένη, παραδομένη άρχουσα τάξη, κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να κρατηθεί στο σαμάρι της καθώς βλέπει την οργή και την αγανάκτηση να φουντώνει. Και το τελευταίο χαρτί που της έχει μείνει να παίξει, είναι το οριστικό και τελειωτικό ξεπούλημα στους Αμερικανοευρωπαίους "συμμάχους". Αφού έφερε την πατρίδα στο χείλος της καταστροφής, πουλάει κυριολεκτικά γη και ύδωρ στις ξένες τράπεζες και τους δανειστές, ελπίζοντας να μην στραφούν οι Έλληνες εναντίον της. Για να το πετύχει αυτό έχει ανάγκη φυσικά από μια επιθετική προπαγάνδα σε όλα τα επίπεδα. Ήδη έχουμε τους τηλεδημοσιογράφους κάθε βράδυ να κάνουν το άσπρο μαύρο για να μας πείσουν ότι η μόνη σωτηρία μας είναι η αιώνια υποδούλωση στο χρηματοπιστωτικό κατεστημένο των σιωνιστών.

Ένα ακόμα επίπεδο είναι εκείνο της διαστροφής του παρελθόντος ώστε να μοιάσει με το μέλλον που μας ετοιμάζουν.

Έτσι παρακολουθούμε να υποβαθμίζονται μέχρι εξαφάνισης όλες οι θηριωδίες των τούρκων και αντίθετα να υπερτονίζονται οι όποιες βίαιες ενέργειες έγιναν στα πλαίσια της απελευθέρωσης από τον ζυγό. Εφευρίσκονται δήθεν "αναπτυξιακές" πολιτικές (!) που έφεραν ευημερία στους Έλληνες, και εκθειάζεται η "pax ottomana" που επιβλήθηκε φυσικά με το γιαταγάνι. 'Όλα αυτά για να μας πείσουν πόσο καλύτερα είναι να βρισκόμαστε υπό την κηδεμονία κάποιας ξένης δύναμης που θα αποφασίζει για εμάς. Ακριβώς δηλαδή το μέλλον που μας έχουν ετοιμάσει με το μνημόνιο της υποταγής, και που πρέπει να πειστούμε ότι δεν πρέπει να αμφισβητήσουμε για να μην χάσουμε τις χρυσές αλυσίδες που μας έχουν περάσει.

Αλλά δεν θα τους περάσει! Έχουμε καταλάβει πολύ καλά τι ρόλο παίζουν και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν οι διάφοροι Βερέμηδες, Αλαφούζοι κλπ, που με την χορηγία της Εθνικής Τράπεζας προσπαθούν να ξεπληρώσουν τα γραμμάτια τους στους πολιτικούς τους προστάτες! Οι μέρες τους είναι μετρημένες. Ας χαρούμε την σημερινή επέτειο της Επανάστασης κι ας εμπνευστούμε από τα διδάγματά της για να απαλλάξουμε την πατρίδα από τους σύγχρονους εφιάλτες.


Υ.Γ.: Και μια σημείωση για τον Τ(σ)ατσόπουλο: Το ότι εσείς κάνετε "χιούμορ" όπως λέτε, δεν σημαίνει ότι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να γελάσουμε. Το δήθεν αστείο σας είναι απλά μια κακόγουστη και ηλίθια ατάκα. Που ούτε αστεία είναι, ούτε τίποτα. Σας την επιστρέφουμε λοιπόν, και από εδώ και στο εξής να προσέχετε πως εκφράζεστε για πρόσωπα στα οποία χρωστάτε την Ελευθερία σας!

ένας Έλληνας πολίτης

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Γιατί είμαστε εναντίον της λαθρομετανάστευσης. [ενημερώθηκε]

Τον τελευταίο καιρό έχει έρθει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Η κατάσταση ειδικά στο κέντρο της Αθήνας έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, σε σημείο να αναγκάσει ακόμη και τα ξεπουλημένα ΜΜΕ να ασχοληθούν με το θέμα.
Ενώ όμως τα κανάλια και οι εφημερίδες ασχολούνται με συγκεκριμένες περιοχές, με προφανή σκοπό να εξυπηρετήσουν τα κερδοσκοπικά πλάνα των διαπλεκόμενων καναλαρχών , οι κάτοικοι της πόλης υποφέρουν.
Φυσικά όλοι αυτοί οι αυτόκλητοι "σωτήρες" δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα προβλήματα των κατοίκων που έχει φέρει η ανεξέλεγκτη λαθροεποίκηση. Το μόνο στο οποίο στοχεύουν είναι να διώξουν τους λαθραίους από τις περιοχές όπου έχουν αγοράσει τα ακίνητα-φιλέτα ώστε να προχωρήσουν ανενόχλητοι στις επενδυτικές τους μπίζνες. Γιαυτό και δεν προτείνουν λύσεις στο πρόβλημα, παρά μόνον το εκμεταλλεύονται και το υποδαυλίζουν, ώστε να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο, κάποιοι κάτοικοι κυρίως από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, αποφάσισαν να οργανωθούν ακομμάτιστα, ανεξάρτητα και δυναμικά, και να απαιτήσουν το ελάχιστο: αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης. Την δυνατότητα να περπατήσουν στο δρόμο χωρίς να πέφτουν θύματα κλοπών, προπηλακισμών, βιασμών και λοιπών εγκλημάτων από τους λαθροεποίκους.

Η πρωτοβουλία τους αυτή, που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, έφερε τον πανικό σε πολλά κέντρα που προωθούν την λαθροεποίκηση. Ο πανικός είναι απόλυτα δικαιολογημένος γιατί φάνηκε ξεκάθαρα ότι: όταν οι Έλληνες συνεργάζονται μακριά από κομματικά και συνδικαλιστικά καπελώματα μπορούν να πετύχουν πολλά.

Άρχισε έτσι ένας απίστευτος πόλεμος λάσπης, με σκοπό να συκοφαντηθούν όλοι αυτοί οι κάτοικοι και να αποτραπούν μελλοντικά παρόμοιες ενέργειες σε άλλες περιοχές. Το οπλοστάσιο της λασπολογίας γνωστό: αρκεί έστω και μια απλή αναφορά στα προβλήματα που δημιουργούν οι αλλοδαποί, και αμέσως πέφτουν οι χαρακτηρισμοί: "ρατσιστές", "φασίστες" κλπ κλπ.

Επειδή αυτή η εκστρατεία λάσπης είναι ανήθικη εκτός από παράνομη, πρέπει να ξεκαθαριστούν μια και καλή κάποια πράγματα:
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ.

Οι λόγοι:

1ον) Είναι ζήτημα Κοινωνικής Δικαιοσύνης
Αυτή η χώρα έχει ένα δεδομένο πληθυσμό και έναν πεπερασμένο προϋπολογισμό ( ο οποίος σε καιρούς κρίσης είναι και ψαλιδισμένος...). Η μαζική εισροή των λαθρομεταναστών οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην αφαίρεση των (λιγοστών) πόρων από τον Ελληνικό πληθυσμό, και την διοχέτευσή τους σε εκείνους που δεν τους δικαιούνται για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν πληρώσει γι αυτούς! Έχουμε δηλαδή: κατάληψη κλινών στα νοσοκομεία, υφαρπαγή επιδομάτων, κλπ και ταυτόχρονα στέρηση όλων αυτών από τους νόμιμους δικαιούχους τους: τους Έλληνες πολίτες!

2ον) Είναι ζήτημα Δημόσιας Υγείας
Όπως όλοι γνωρίζουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας μας έχει πολλές και σοβαρές ελλείψεις. Μέσα σε όλα τα προβλήματα που έχει, καλείται να αντιμετωπίσει και αυτό της έξαρσης μολυσματικών ασθενειών. Ο κίνδυνος επισημάνθηκε από επίσημα χείλη, την πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, που ανέφερε ότι επικίνδυνες μολυσματικές ασθένειες, όπως η φυματίωση, η πολιομυελίτιδα, η ηπατίτιδα Β και το AIDS, που έχουν ξεχαστεί ή τείνουν να εξαφανιστούν στην Ευρώπη, την απειλούν εκ νέου από τη μαζική είσοδο λαθρομεταναστών. Άραγε τι άλλο να προσθέσει κανείς σε όλα τα παραπάνω, πέρα από το αυτονόητο: ότι η ροή αυτή των ασθενειών πρέπει να ανασχεθεί άμεσα, πρωτού οι συνέπειες γίνουν καταστροφικές.

3ον) Είναι ζήτημα Εργασιακής Δικαιοσύνης
Οι λαθρομετανάστες προέρχονται όλοι από χώρες τριτοκοσμικές, κατεστραμμένες, με ανύπαρκτο ή υποτυπώδες εκπαιδευτικό σύστημα. Αυτό είναι δεδομένο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Όλοι αυτοί λοιπόν αποτελούν ανειδίκευτο εργατικό δυναμικό με μηδενικές γνώσεις, έρχονται εδώ με ένα και μοναδικό εφόδιο: την προσφορά εργασίας με εξευτελιστικές αποδοχές. Αποτελούν με λίγα λόγια την πέμπτη φάλαγγα της παγκοσμιοποίησης, η οποία εισβάλλει στη χώρα, κατεδαφίζοντας μισθούς και μεροκάματα, οδηγώντας εκατομμύρια Έλληνες στην ανεργία και την ανέχεια. Γιατί ας μην γελιόμαστε: και οι αυστηρότεροι νόμοι θα παραβιάζονται από κάποιους οι οποίοι είναι απελπισμένοι, και διατεθειμένοι να δουλέψουν για ένα κομμάτι ψωμί. Με αυτό τον τρόπο παρασέρνουν προς τα κάτω την αξία της εργασίας όλων μας.

4ον) Είναι ζήτημα Εγκληματικότητας
Όπως αναφέρθηκε ήδη, οι λαθρομετανάστες προέρχονται από χώρες με κοινωνικές δομές διαλυμένες, με κουλτούρα πολύ διαφορετική από την δική μας. Οι αντιστάσεις τους απέναντι στο δέλεαρ της παρανομίας ιδιαίτερα αποδυναμωμένες. Σε συνδυασμό και με τις συνθήκες που επικρατούν λόγω της γενικότερης κρίσης, οι επιδόσεις τους σε όλα τα αδικήματα του Ποινικού Κώδικα σπάνε όλα τα ρεκόρ! Ακόμα και οι επίσημες στατιστικές (που ως γνωστόν είναι μαγειρεμένες) δεν μπορούν να αποκρύψουν το φαινόμενο. Πόσο μάλλον οι "ανεπίσημες", αυτές που βιώνουμε όλοι στο πετσί μας όταν κυκλοφορούμε στο δρόμο! Αυτή η κατάσταση είναι αντικειμενικά αβίωτη πλέον. Δεν είναι θέμα ρατσισμού απέναντι σε κάποια συγκεκριμένη φυλή. Είναι απλά ζήτημα επιβίωσης και αξιοπρέπειας των Ελλήνων, να  μπορούν να κυκλοφορούν στις γειτονιές τους χωρίς να κοιτάνε διαρκώς πίσω από τον ώμο τους!

Για όλους τους παραπάνω λόγους, αυτό που λέμε σε απλά Ελληνικά είναι το εξής:
-Θέλουμε αυστηρό έλεγχο στα  σύνορα, ώστε να κοπεί πλήρως το κύμα λαθραίων εποίκων.
-Θέλουμε αυστηροποίηση των ελέγχων στους λαθρομετανάστες και άμεση απέλασή τους για το παραμικρό αδίκημα.
-Θέλουμε να οριστούν περιοχές κορεσμένες από λαθρομετανάστες και να παρθούν μέτρα αραίωσης της αναλογίας τους, ώστε να καταργηθούν τα "γκέτο" και τα "άβατα". Φυσικά τελικός στόχος είναι η εξάλειψη της παρουσίας των λαθραίων. Οι όποιες ανάγκες σε αλλοδαπούς εργάτες θα προγραμματίζονται σε ετήσια βάση και θα καλύπτονται από άτομα με ελεγμένο ποινικό μητρώο που θα εναλλάσσονται, και θα απασχολούνται εποχιακά για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους χωρίς να εγκαθίστανται μόνιμα.

ένας Έλληνας Πολίτης

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ο Τζέφρυ μας φόρτωσε τους λαθραίους!

Τελείωσε το θέατρο με τους λαθρομετανάστες που ανέβασε η κυβέρνηση, με το γνωστό και αναμενόμενο αποτέλεσμα: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΙ ΑΠΕΛΑΣΗΣ!



Προφανώς μας περνάνε για ηλίθιους. Δεν εξηγείται αλλιώς, ότι για δεύτερη φορά μετά το άθλιο θέατρο που παιξανε για να μας φέρουν το ΔΝΤ, τώρα κάνανε το ίδιο και με τους λαθρομετανάστες. Η ιστορία ήταν στημένη απο την πρώτη στιγμή. Η κυβέρνηση είχε αποφασίσει να νομιμοποιήσει τους λαθραίους. Αυτο φάνηκε ξεκάθαρα το βράδυ της κατάληψης της Νομικής, όπου παρά το ένταλμα και την ανάπτυξη των αστυνομικών δυνάμεων, τελικά οι λαθρομετανάστες εγκαταστάθηκαν στην Υπατία, αντι για το κρατητήριο!
Απο εκεί και πέρα η πορεία ήταν προδιαγεγραμμένη. Απλά ο Τζέφρυ ήθελε να κερδίσει χρόνο, λόγω της τεράστιας αντίθεσης των Ελλήνων σε αυτο το έγκλημα. Αλλά η απόφαση ήταν ειλλημενη. Άλλωστε ο ιδιος ο Γιωργάκης δεν ξεχνά να μας λέει πως και ο ιδιος ήταν μετανάστης και πόσο πρέπει να προσέχουμε τους λαθρομετανάστες. Ας μην ξεχνάμε και την δέσμευση του στα ξένα κέντρα εξουσίας για σπάσιμο του ηθικού των Ελλήνων, που προσπαθεί να επιτύχει με τον κατακλυσμό της χώρας απο όλους τους αποβλητους του πλανήτη.

Ας μην μας κοροϊδεύουν λοιπόν! Ξέρουμε πολυ καλα τα σχεδιά τους! Αλλά δεν θα τους περάσει! Οι υγειως σκεπτόμενοι Έλληνες δεν θα επιτρέψουν να υλοποιηθούν τα σχέδιά τους! Ας είναι σίγουροι γιαυτό!

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

"300" ΛΑΘΡΟμετανάστες... ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!

Εδώ και πάνω από ένα μήνα μας απασχολεί το "πρόβλημα" των παράνομων μεταναστών που έχουν κάνει κατάληψη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και αρνούνται να τραφούν με αίτημα να μην εφαρμοστεί ο νόμος.

Πέρα από το αυταπόδεικτα άκυρο αίτημα τους (φαντάζεστε κάποιον να κάνει απεργία πείνας για να μην πληρώνει φόρους τι θα πάθαινε;), έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα από το πουθενά. Γιατί φυσικά ότι προβλήματα υγείας μπορεί να προκληθούν, τα έχουν προξενήσει οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες. Συνεπώς δεν τίθεται θέμα υπευθυνότητας του Ελληνικού κράτους για την κατάστασή τους. Κατάσταση την οποία όμως οι ίδιοι εκμεταλλεύονται ώστε... να μην εφαρμοστεί ο νόμος!

Η κατάσταση έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο και πρέπει να τερματιστεί αυτό το καθεστώς παρανομίας. Καθώς είναι δεδομένο ότι διάφοροι ακροαριστεροί ετοιμάζουν επεισόδια με αφορμή τους λαθρομετανάστες. Ήδη δυο υπουργοί έστησαν χθες ένα άθλιο "σόου" δήθεν διαφωνίας τους, ώστε να περάσει η νομιμοποίηση των παράνομων.



Η λύση είναι απλή όπως πάντα, για όποιον διαθέτει λίγο κοινό νου.

Ένας - ένας οι λαθρομετανάστες που μεταφέρονται σε νοσοκομείο, υποβάλλονται σε υποχρεωτική σίτιση. Πρόκειται για μια απλή και ακίνδυνη ιατρική μέθοδο διοχέτευσης τροφής κατευθείαν στον στομάχι. Η διαδικασία είναι η ίδια που ακολουθείται για την πλύση στομάχου, με την μόνη διαφορά ότι αντί της απορρόφησης, διοχετεύεται τροφή σε πολτοποιημένη μορφή στο στομάχι. Είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία χωρίς επιπλοκές. Ακολουθεί παρακολούθηση για κάποιες ώρες ώστε το υποκείμενο να χωνέψει την τροφή, και εντός λίγων ωρών εκδίδεται εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ταυτόχρονα ειδοποιείται φυσικά η αστυνομία, η οποία παραλαμβάνει τον (υγιειέστατο) λαθρομετανάστη και προχωρά στην διαδικασία άμεσης απέλασης.

Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες λύνεται έτσι αυτό το "πρόβλημα". Το μόνο που χρειάζεται είναι η πολιτική βούληση! Ας το απαιτήσουμε!

ένας Έλληνας πολίτης

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Έγκλημα προαναγγελθέν!

Όσα συνέβησαν πριν από λίγη ώρα στο Ρέντη, είναι ανατριχιαστικά όχι μόνο λόγω της απάνθρωπης βιαιότητας, αλλά και για έναν ακόμη λόγο: ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙ!




Δεν ξέρω πως αλλιώς να το γράψω, αλλά όποιος έχει μάτια βλέπει: Κάποιοι έχουν βάλει στόχο τα Σώματα Ασφαλείας. Μόλις την περασμένη Τετάρτη κατά την διάρκεια της διαδήλωσης στο Σύνταγμα "κάποιοι" προσπάθησαν να κάψουν ζωντανό έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΕΛΤΑ.

Φυσικά δεν συνελήφθη κανείς!

Σήμερα επανήλθαν, χάρις στην ατιμωρησία και την διάλυση που επικρατεί, και έβαλαν υψηλότερο στόχο: με καλάσνικωφ γάζωσαν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Τους έστησαν ενέδρα κανονική και έριξαν στο ψαχνό.

Περιμένουμε τώρα να διαβάσουμε τα κροκοδείλια δάκρυα των πολιτικών... που αντί να θωρακίσουν τα Σώματα Ασφαλείας απέναντι στις τόσες απειλές που δέχονται, κάνουν ότι δεν ακούνε!

Η οργή ξεχειλίζει!