Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Αγανάκτησε το Μαρούσι με τους ισλαμιστές

Ευτυχώς υπάρχουν και εστίες αντίστασης σε αυτή την χώρα. Λίγες μέρες μετά την άθλια απόφαση της κυβέρνησης να μετατρέψει το κέντρο της Αθήνας σε άντρο ισλαμικού φονταμενταλισμού, έρχεται ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης να πει το μεγάλο "Όχι". Αναλογιζόμενος προφανώς τι θα σήμαινε η υπερσυγκέντρωση λαθρομεταναστών, αρνήθηκε την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για το... Ραμαζάνι. Ας συγκρίνουμε εδώ την εντελώς αντίθετη στάση του Καμίνη που για την άλλη θρησκευτική... κατάνυξη, είχε παραχωρήσει πλατείες και δημόσιους χώρους.



Η δημοτική αρχή στάθηκε αυτή την φορά στο ύψος των περιστάσεων, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα σε όσους προσπαθούν δια της πλαγίας να συμφιλιώσουν τους Έλληνες με την εικόνα των φανατικών ισλαμιστών, της μπούρκας, της καταπάτησης των ανθρώπινων δικαιωμάτων, και του εξευτελισμού της γυναίκας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τον χαρακτήρα του ισλάμ και τι πρεσβεύει ενάντια σε όσους θεωρεί "γκιαούρηδες". Δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια από τότε που τα ζήσαμε στο πετσί μας, και οι λιγοστοί Έλληνες στην Κωνσταντινούπολη εξακολουθούν να υπόκεινται την καταπίεση. Δεν μιλάμε φυσικά για σεβασμό των δικών τους θρησκευτικών πεποιθήσεων, που στο κάτω- κάτω της γραφής δικαιούνται μιας και γεννήθηκαν εκεί από αιώνες, αυτά ούτε για αστείο. Οπότε γιατί εμείς θα πρέπει να υποκύπτουμε στις απαιτήσεις των λαθρομεταναστών για παραχώρηση δημοσίων κτιρίων που οικοδομήθηκαν με το υστέρημα των Ελλήνων; Όταν είναι φανερό ότι ο σκοπός τους είναι να κάνουν επίδειξη δύναμης παρουσιάζοντας ένα κατάμεστο στάδιο, ώστε να εντυπωσιάσουν και να προσηλυτίσουν.
Πολύ καλά έπραξε λοιπόν ο δήμαρχος και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους. Οι ισλαμιστές δεν έχουν καμία δουλειά στα δημόσια κτίρια αυτής της χώρας να κηρύττουν το θρησκευτικό τους μίσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου