Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Φακέλωμα και αποχαύνωση

Όσο περνάει ο καιρός και τα προβλήματα μεγαλώνουν, η κυβέρνηση καταφεύγει σε κινήσεις που αποκαλύπτουν την πραγματική της φύση. Πρόκειται για μια κυβέρνηση προδοτική και άκρως ενάντια στην ελευθερία. Η πιο πρόσφατη κίνηση αφορά δυο φαινομενικά ασύνδετα πράγματα, που στην πραγματικότητα όμως σχετίζονται. Πρόκειται για την απόφαση αποποινικοποίησης της χρήσης ναρκωτικών και την υποχρεωτική πιστοποίηση των διαχειριστών ιστολογίων.
Με το πρώτο μέτρο η κυβέρνηση ακολουθώντας τις προσταγές τις θολοκουλτούρας, στοχεύει στην αύξηση της κατανάλωσης ναρκωτικών με διπλό στόχο: Αφενός να αδρανοποιήσει την νεολαία που είναι το πιο δυναμικό κομμάτι του Έθνους και το πιο επικίνδυνο για την ανατροπή του σημερινού άθλιου κατεστημένου, και αφετέρου να αυξήσει το μαύρο χρήμα από το ναρκεμπόριο που θα διοχευτευθεί στην οικονομία αφού από πουθενά αλλού δεν μπορεί να υπάρξει ρευστότητα στην αγορά.


Το δεύτερο μέτρο στοχεύει στον απόλυτο έλεγχο της πληροφόρησης από την κυβέρνηση και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ που την στηρίζουν. Δεν θα υπάρχει πλεον η δυνατότητα σχολιασμού της επικαιρότητας και των κυβερνητικών αποφάσεων χωρίς την δαμόκλειο σπάθη της αγωγής και του δικαστικής εμπλοκής. Για την κυβέρνηση όσοι γράφουμε blogs είμαστε κουκουλοφόροι! Στην αδιαφορία της να πιάσει τους πραγματικούς κουκουλοφόρους που καταστρέφουν περιουσίες, η κυβέρνηση στρέφεται εναντίων όσων επιμένουν να γράφουν την άποψή τους στηλιτεύοντας τα κακώς κείμενα.
Τα δύο αυτά μέτρα συνδυάζονται με σκοπό από την μια να κρατήσουν τους νέους σε πλήρη χαύνωση και αδράνεια, και από την άλλη να επιτύχουν σιγή ασυρμάτου σε όσες φωνές δεν βρίσκονται στα άθλια μισθολόγια της μίζας και της διαπλοκής των εργολάβων-εκδοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου