Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Elementary my dear Watson!

Ο βραβευμένος με Νόμπελ James Watson προσκλήθηκε σε συνέδριο Ιατρικής Χημείας που οργάνωσε το Πανεπιστήμιο Πατρών, στις 14 Απριλίου. Εκεί θα μιλούσε για το πως η ανακάλυψη που έκανε, αυτή της διπλής έλικας του DNA, μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση των ασθενειών. 

Θεωρητικά.

Αντί αυτού βρέθηκε να απειλείται από κουκουλοφόρο αναρχοάπλυτο με παλούκι. Ένας 83χρονος επιστήμονας νομπελίστας ήρθε να μιλήσει σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο, και η υποδοχή του ήταν αντάξια της καλύτερης αριστερόστροφης παράδοσης. Γιατί είναι πλέον δεδομένο ότι για να προσκληθεί ο οποιοσδήποτε να μιλήσει σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο πρέπει να υπάρχει έγκριση των κουκουλοφόρων που το έχουν καταλάβει και μετατρέψει σε γιάφκα. Και αν κάνει το λάθος να πάει χωρίς έγκριση κινδυνεύει η ζωή και η σωματική ακεραιότητά του.

Οπότε στην εύλογη απορία που θα είχε χτες ο Watson, "γιατί έγινα στόχος επίθεσης, και κανένας δεν τιμωρήθηκε;" η απάντηση είναι απλή: Εδώ έχουμε πανεπιστημιακό άσυλο (ανιάτων) που σημαίνει ότι οι αριστεροί κουκουλοφόροι μπουκάρουν και κάνουν ότι θέλουν, προπηλακίζουν και κανείς δεν παρεμβαίνει, γιατί αυτό είναι "ελευθερία διακίνησης ιδεών"!!!

Elementary my dear Watson, elementary.


ένας Έλληνας πολίτης

2 σχόλια:

  1. Φαντάζομαι τη εικόνα μπορεί να σχημάτισε για την Ελλάδα ο καθηγητής. Άντε να του εξηγήσεις το αντίθετο τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλώς ήρθες, όμορφο το μπλοκ σου, σε πρώτη ευκαιρία θα το εξερευνήσω

    Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή