Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ξεφτίλας το ανάγνωσμα


Η ταπείνωση που έχουμε υποστεί σαν Έθνος και σαν Κράτος από την υπόθεση των "300" λαθρομεταναστών δεν έχει τέλος. Χθες δημοσιεύθηκε η υπουργική απόφαση για την χορήγηση ταξιδιωτικών αδειών στους λαθραίους της "Υπατίας". Συνεχίζεται δηλαδή η καταστρατήγηση των νομών και η προνομιακή μεταχείριση σε παράνομους. Με την απόφαση μπορούν πλέον οι λάθρο να κάνουν τα ταξιδάκια τους ανενόχλητοι κάνοντας εξαγωγή το συνάλλαγμα που απέκτησαν στην Ελλάδα χωρίς φυσικά να πληρώνουν φόρους. Σε περίπτωση όμως που υπάρξει έστω και η παραμικρή υπόνοια εφαρμογής του νόμου, θα τρέξουν όλοι οι εθνομηδενιστές να τους προσφέρουν υποστήριξη!
Και το ερώτημα φυσικά παραμένει: αυτή ήταν η μέγιστη προτεραιότητα του υπουργού σαν υπεύθυνου για την δημόσια τάξη; Να οργανώνει ταξιδάκια αναψυχής για λαθρομετανάστες; Δεν υπάρχουν άλλες πολύ σοβαρότερες εκκρεμότητες; Με τους Έλληνες απεργούς πείνας στην Καβάλα τι έγινε; Ενδιαφέρθηκε καθόλου ο κ. Παπουτσής; 



Η κυβέρνηση παίζει με την φωτιά. Αγνοεί επιδεικτικά τις ανάγκες των Ελλήνων και υποκύπτει ανερυθρίαστα στις απαιτήσεις παράνομων λαθρομεταναστών και των καθοδηγητών τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου