Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

"Υπατία": Έστω και τώρα ας παρέμβει ένας Εισαγγελέας!

Η ιδιοκτήτρια του μεγάρου "Υπατία" κατήγγειλε ότι από το κτίριο εκλάπησαν διάφορα κειμήλια και άλλα τιμαλφή. Ως εδώ καμία έκπληξη, και ούτε μας απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα. Αφού η κ. Κωνσταντακάτου έβαλε σε ακίνητο ιδιοκτησίας της, τους λαθραίους, λογικό επακόλουθο ήταν να συμπεριφερθούν όπως συνηθίζουν...

Το ζήτημα που προκύπτει, και είναι μείζονος σημασίας, είναι η αποκάλυψη που έκανε η ιδιοκτήτρια, ότι κατά την διάρκεια της παραμονής των "απεργών πείνας" ήταν σε λειτουργία οι βιντεοκάμερες στο εσωτερικό του κτιρίου και έχει στην κατοχή της το οπτικό υλικό.
Αυτό είναι σημαντικό στοιχείο που πρέπει να ερευνηθεί ταχύτατα από κάποιον εισαγγελέα με κάποιες ελάχιστες Πατριωτικές ανησυχίες. Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι οι "απεργοί πείνας", μόνο απεργία δεν έκαναν...
Από τη μία έχουμε τους ξέφρενους πανηγυρισμούς όταν η ξεπουλημένη κυβέρνηση υποχώρησε στον εκβιασμό, που μόνο κάποιους που κάνανε 40 ημέρες απεργία πείνας δεν θυμίζανε.
Και από την άλλη υπάρχει και η μαρτυρία της επιμελήτριας της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ελπίς, Βασιλικής Παπαλημναίου που εξέτασε τους λαθρομετανάστες, και δήλωσαν ότι βάση των αποτελεσμάτων δεν προέκυψε ότι είχαν στερηθεί τροφή!


Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, είναι επιτακτική η ανάγκη να παρέμβει ένας εισαγγελέας, ώστε να εξεταστεί το οπτικό υλικό από την παραμονή των λαθρομεταναστών εκεί. Τότε θα αποκαλυφθεί το μέγεθος της απάτης και του εκβιασμού που έγινε σε βάρος των Ελλήνων. Έστω και τώρα δεν είναι αργά για να απαγγελθούν κατηγορίες, και να πάνε κάποιοι φυλακή. Φυσικά οι όποιες συμφωνίες θα ακυρωθούν αφού θα είναι το αποτέλεσμα εξαπάτησης!


ένας Έλληνας πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου