Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Με αφορμή μια φωτογραφία...

Πριν λίγες μέρες κοιτάζοντας στο ίντερνετ, έπεσα πάνω σε μια φωτογραφία που με έβαλε σε σκέψεις. Η φωτογραφία αυτή απεικονίζει τρεις άντρες των ΕΚΑΜ με πλήρη εξοπλισμό παραβίασης, να περιμένουν μπροστά από την κατειλημμένη από λαθρομετανάστες, Νομική Σχολή της Αθήνας. Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε πριν από 1 μήνα και παραπάνω. Και ενώ υπήρχε λύση έτοιμη να εφαρμοστεί, βρισκόμαστε τώρα ένα μήνα μετά, να ταλαιπωρούμαστε ακόμα με τους λαθρομετανάστες και τα "προβλήματα" τους. Θα μπορούσαν εκείνο το βράδυ να είχαν εισβάλει οι άντρες της αστυνομίας στη Νομική, να είχαν συλλάβει όλους τους παράνομους καταληψίες, και να τους είχανε στείλει πακέτο από εκεί που ήρθανε.

Σήμερα, ένα μήνα και πλέον μετά, κανείς δεν θα θυμόταν αυτό το ατυχές περιστατικό κατάλυσης του ασύλου, και η χώρα θα είχε απαλλαγεί γρήγορα και εύκολα από 300 εγκληματίες.
Αντί αυτού βρισκόμαστε σήμερα, να ταλαιπωρούμαστε με ένα πρόβλημα, που μόνοι τους δημιούργησαν οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες, και να μην φαίνεται λύση στον ορίζοντα. Ή μάλλον να οδηγούμαστε νομοτελειακά πλέον στη νομιμοποίηση του κάθε λαθραίου, για "ανθρωπιστικούς" λόγους. Ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο, ώστε να έχουμε όχι 300, αλλά 300000 λαθραίους να ζητάνε αύριο, ποιος ξέρει τι. Και εμείς να κοιτάμε ανήμποροι μέσα στην ίδια μας την χώρα.

Δεν είναι εξοργιστικό;

Γυρνώντας πίσω στο επίμαχο βράδυ που τραβήχτηκε η φωτογραφία, μας προκαλεί εκνευρισμό το γεγονός ότι είχαμε το ανθρώπινο δυναμικό και τα μέσα, για να πετύχουμε την μόνη βιώσιμη και την πλέον σωστή λύση. Αντί αυτού, αφέθηκε το ζήτημα να κακοφορμίσει.
Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση έχει αναλάβει κάποιες υποχρεώσεις απέναντι στην Τρόικα για τα λεφτά που μας δίνει. Και μια από αυτές είναι η κάμψη του ηθικού του Έθνους, ώστε να μην αποτελεί εμπόδιο στα σχέδια τους για την ευρύτερη περιοχή. Ένας από τους τρόπους να γίνει αυτό, είναι να γεμίσει η χώρα μας με όλους τους λαθραίους αυτής της γης, που θα έρθουν να καταλύσουν κάθε έννοια Ελληνισμού και πολιτισμού. Οι πολίτες έχουν καταλάβει πλέον που τους οδηγούν τα δυο μεγάλα κόμματα, και αυτό φαίνεται από τις πρόσφατες εκλογές και τα τεράστια ποσοστά αποχής. Είναι χρέος μας να τους σταματήσουμε. Το ζήτημα είναι με ποιόν τρόπο. Την πρόταση της αριστεράς την είδαμε το 2008. Μια "εξέγερση" που δεν είναι άλλο από πλιάτσικο και καταστροφές, με μόνη κατάληξη την ολοκληρωτική καταστροφή.
Ο υγιής Εθνικός Κορμός αναζητεί ακόμα την διέξοδο, που θα μας σώσει από το χάος. Κατά τη γνώμη μου η λύση μπορεί να προέλθει από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, που αποτελούσαν πάντα σε δύσκολους καιρούς, τον Φάρο που μέσα στην φουρτούνα έδειχνε το ασφαλές λιμάνι για το θαλασσοδαρμένο σκάφος του Έθνους.
Εκεί πρέπει να στραφούμε, ώστε να εξασφαλίσουμε την σωτηρία, έστω και την ύστατη ώρα. Πρέπει όλοι οι Εθνικά Σκεπτόμενοι, να επιδιώξουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας με τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, ώστε να πιέσουμε προς την κατεύθυνση ανάληψης Εθνοσωτήριων παρεμβατικών δράσεων.

Όλοι είδαμε στους δέκτες μας τους άριστα εκπαιδευμένους άντρες της Αστυνομίας και των ΕΚΑΜ, να μην αναλαμβάνουν δράση εκείνο το βράδυ. Και λογικό ήταν, από την στιγμή που δεν δόθηκε η εντολή. Όποιος έχει υπηρετήσει την Πατρίδα, και δεν έχει αποφύγει με γκεϋλίκια και τρελόχαρτα τον Στρατό, ξέρει ότι βασική προϋπόθεση για να λειτουργήσουν Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις, είναι η πειθαρχία.
Πειθαρχία σε ποιόν όμως;
Σε ένα διεφθαρμένο και ξεπουλημένο πολιτικό κατεστημένο;
Η στην βούληση του Έθνους που με ποσοστό 90% ζητάει την απέλαση των λαθραίων;
Αν γυρίσουμε πίσω στο χρόνο και υποθέσουμε ότι είχαμε αυτόν τον "δίαυλο" επικοινωνίας Έθνους - Σωμάτων Ασφαλείας, τότε μπορούμε να φανταστούμε και μια διαφορετική εξέλιξη... Αντί να είμαστε θεατές σε μια άθλια μπλόφα της κυβέρνησης που δεν είχε εξαρχής κανένα σκοπό να μαζέψει τους καταληψίες, η Αστυνομία θα μπορούσε να "δει τα χαρτιά", γνωρίζοντας ότι διαθέτει την υποστήριξη του Εθνικού Κορμού. Με μια αστραπιαία επιχείρηση θα εισέβαλε στο κτίριο, βγάζοντας έξω τους λαθρομετανάστες δεμένους χειροπόδαρα. Όταν όλοι θα έβλεπαν στην τηλεόραση τους εγκληματίες να οδηγούνται στις κλούβες και στην συνέχεια στις χώρες από όπου μας τους φέρανε, θα τολμούσε ποτέ η κυβέρνηση να πεί ότι δεν έδωσε την εντολή εφόδου;
Φυσικά και όχι! Μάλλον θα στριμώχνονταν οι υπουργοί μπροστά στις κάμερες για το ποιος θα πάρει τη δόξα...

Με αυτή την κίνηση Εθνοσωτήριου Παρεμβατισμού, τα Σώματα Ασφαλείας, θα έστελναν ηχηρότατο μήνυμα προς δύο κατευθύνσεις:
Πρώτον προς τους κάθε λογής λαθραίους και παράνομους, ότι τέτοιες κινήσεις δεν θα τους βγουν σε καλό.
Και δεύτερον προς την Κυβέρνηση, ότι θα πρέπει να καταστέλλει τέτοια φαινόμενα εν τη γενέσει τους.

ένας Έλληνας πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου